Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Prawie hard z rodzimej drogi
konto usunięte • 2012-10-15, 21:50
Wg relacji nagrywających prawdopodobnie za kierownicą kobieta,
bo przecież jak jest pas rozbiegowy to nie znaczy że trzeba się rozpędzić ani nawet spojrzeć w lusterko.
Akcja od 1:40
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-10-16, 1:01 1
Akcja od 1:40, ale polecam obejrzeć całe!
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-16, 2:17 2
Na kursach na prawo jazdy powinni robić eksperymenty z kursantami. Np. Przywiązywać ciasno do fotela, rozpędzać zatrzymywać w miejscu na jakiejś przeszkodzie. Oczywiście z amortyzacją, by nie dochodziło do stłuczeń czy złamań. Niech poczują energię. Wtedy wyobraźnia działa, wzrasta świadomość.
Sam byłem kiedyś ofiarą wypadku, jechałem z rodzicami. Matka prowadziła, ale nie mogła nic zrobić, zdążyła tylko odbić, dzięki czemu zderzenie nie było centralnie czołowe, tylko bardziej z boku. Matka miała potłuczone kolana, brat wybił głową boczną szybę, a ja, chociaż minęło 10 lat, wciąż miewam problemy z kręgosłupem. Człowiek poczuje taką energię i nie chce jej czuć już nigdy, boi się jej.
Sam jeżdżę uważnie, skoncentrowany jak tylko się da. Chcę zminimalizować ryzyko, które przecież na drodze istnieje zawsze, bo państwo wydaje prawko nie patrząc na to, czy ktoś jest idiotą, czy nie, tylko na to, czy potrafi nazwać kontrolki, ruszyć na delikatnym wzniesieniu, pojechać po łuku czy zaparkować.
Zgłoś
~Beniu_Beniu 2012-10-16, 9:25
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kapral 2012-10-16, 10:26
wygląda jak by się odbił od pola siłowego
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-16, 15:31
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-16, 18:41
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-16, 23:23
Pan a raczej pani z seata chyba nie wie do czego służy lewe lusterko....

oo i po prawej w 0:42 moje miejsce pracy
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem