👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BongMan napisał/a:
Jaki?

Ożesz, takie skaczące dziadostwa to czysty sadyzm. Siedzi sobie taki kacap za murkiem i myśli że bezpieczny. A tu zonk.
Momunentum napisał/a:
Pozorny zawsze ubezpieczony
![]()
Pewnie chodziło ci o Pozorny Zakład Ubezpieczeń:

Do stu martwych noworodków... jakby mi taki koło nosa piznął, to bym futer z komunii poczuł.
BongMan napisał/a:
Momunentum napisał/a:Pozorny zawsze ubezpieczony
![]()
Jaki?
Wydaje mi się, że koleś wpisując swój nick miał na myśli Monumentum

BongMan napisał/a:
Jaki?
» przymiotnik pozorny
synonimy: nierzeczywisty, pozorny, urojony, wirtualny, nieprawdziwy
antonimy: rzeczywisty, prawdziwy
Źródło mega słownik.
I wszystko jasne

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie