U wybrzeży Hurghady w Egipcie zatonęła turystyczna łódź podwodna. Na jej pokładzie było 45 Rosjan, w tym dzieci. Niestety większość się uratowała ale i tak zdechło 6 rusków w tym 2 dzieci 🙂
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:15
W Hurghadzie, a pewnie i w innych szarmelszejkach, wszystkie wypożyczalnie sprzętu do nurkowania i pływania należą do ruskich, sami swoim to zrobili
"Niestety większość się uratowała ale i tak zdechło 6 rusków w tym 2 dzieci 🙂"
No mówi się trudno... moze następnym razem będzie lepszy efekt.
No mówi się trudno... moze następnym razem będzie lepszy efekt.
" Niestety większość się uratowała ale i tak zdechło 6 rusków w tym 2 dzieci "
No przykre, ale mają jeszcze jedną taką łódź podwodną, więc jest szansa na dogrywkę.
No przykre, ale mają jeszcze jedną taką łódź podwodną, więc jest szansa na dogrywkę.
Mam nadzieję, że zginęli niezastąpieni specjaliści wysokiej klasy i będzie to ogromna strata dla rosyjskiej gospodarki.
Ukry znowu cieszą się że udało im się zabić parę rosyjskich dzieci. Kiedyś cieszyli się mordując polskie dzieci. Mentalność się nie zmienia.
Siriuz napisał/a:
Ukry znowu cieszą się że udało im się zabić parę rosyjskich dzieci. Kiedyś cieszyli się mordując polskie dzieci. Mentalność się nie zmienia.
Towarzysz dupov jak zwykle na posterunku. Sianie ruskiej propagandy ma wyssane z mlekiem kacpaskiej matioszki i alkoholika ojca
TwójCzarnyPan napisał/a:
Mam nadzieję, że zginęli niezastąpieni specjaliści wysokiej klasy i będzie to ogromna strata dla rosyjskiej gospodarki.
żartowniś, większość specjalistów to oni mieli na Ukrainie, w czasach związku kacapskiego, to właśnie na Ukrainie produkowano większość broni, ruskie myśleli że przejmą Ukrainę i Ukraińcy znowu będą na nich harować, a tu taki wał, ruskim nigdy nie chodziło o ziemię, tej mają w brud, chodziło im o przejęcie ludności, tak jak to próbują robić z Białorusinami, tylko Ukraińcy teraz sto razy bardziej nienawidzą ruskich niż kiedyś... ruskie mieli zawsze tyle technologii ile ukradli, byli po prostu dobrymi złodziejami...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie