👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dawno przestałem oglądać mecze reprezentacji. Jeśli wszyscy tak zrobią to pieniążki z reklam się skończą i oni też.
Jakby to niebieskie kółko było ze 2 metry większe to do dziś by z tej "pułapki" się by nie wydostały...

Myślę że po prostu maja jakieś złe buty albo podłoga umyta czymś dziwnym, widać jak piłka się blokuje co nie zmienia faktu że wygląda zabawnie

stary filmik jak świat, w dłuższej wersji okazało się, że piłka jest pęknięta i zeszło z niej część powietrza...
Mariusz napisał/a:
Jeśli wszyscy tak zrobią to pieniążki z reklam się skończą i oni też.
Nie skończy się, bo debile dalej będą oglądać tych debili. Polski kibic jest mega frajerem - można mu srać do ryja, a ten i tak powie, że smaczne i że nic się nie stało.
Wygląda jakby ktoś miał pilota i w momencie przyciśnięcia przycisku piłka nagle blokowała by się do podłogi powodując takie akcje jak na filmie
niezły to byłby trolling

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie