👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kriski napisał/a:
Baba + Auto i gdzie tu tajemnica?
znasz określnie jak "sarkazm"?
Założę się że nigdy w zyciu nie użyła hamulca ręcznego. Tutaj postąpiła tak samo, dodatkowo morda wpatrzona w tel. I takie sa efekty. Kretynka zapłaciła najwyższa cene. Żadnej tu tajemnicy nie ma.
Haha zamiast wysiąść z auta to pewnie gaz do dechy i zaskoczenie, że auto nie jedzie jak koła z przodu wiszą w powietrzu
Halman napisał/a:
znasz określnie jak "sarkazm"?
Ja wiem, ale czy inni?
Kriski napisał/a:
Ja wiem, ale czy inni?
inni nie więc proszę wytłumacz na m geniuszu.
silesian171 napisał/a:
inni nie więc proszę wytłumacz na m geniuszu.
Tak ułomny jesteś że nie potrafisz sobie definicji w necie poszukać?
Czy może pisanie głupich komentarzy to szczyt Twoich umiejętności?
Jeśli jesteś ze Śląska (jak sugeruje Twój nick) Złe świadectwo dajesz Ślązakom.
Ogórek napisał/a:
A co ta za winda dla samochodów??
Rosyjska winda dla samochodów.
Skoro to była Rosyjska dzuennikarka, to ciekawe o czym pisała przed śmiercią... Wypadek nie koniecznie musiał być spowodowany jej nie umiejetnościa prowadzenia pojazdu. Przyczyną mogłą być nie umuejetność trzymania sie zdaleka od polityki...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie