Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:59
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-08-08, 12:19 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Ork.Fajny 2012-08-08, 13:37
Przecież przeskoczył...
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-08, 13:50
Chyba zapomniał że nie z tej rampy miał jechać, ale dostawczak przeskoczony z backflipem.
Należą się mu brawa
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-08, 13:55
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-08, 14:01 6
To scena z filmu "Hot Rod". Film warty polecenia.
Zgłoś
soados 2012-08-08, 14:03
W sumie to ma szczęście, że nie poszło mu tak jak miało pójść. Jakby mu się udało przeskoczyć, to raczej by tutaj nie trafił.
Zgłoś
Jad Kiełbasiany 2012-08-08, 14:16
...i w p🤬du wylądował.
Zgłoś
Kastrator 2012-08-08, 14:22 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-08, 14:25
@up nie chodzi mi tu o humor w filmie, czy też grę aktorów. Spodobała mi się fabuła, film był o człowieku, który miał marzenie i dążył do jego spełnienia tak jak nie wielu dzisiaj. A jeśli ci się nie podobał to wypie**alaj do swoich hollywodzkich produkcji z przereklamowanymi efektami specjalnymi.
Zgłoś
ZabójczaMama 2012-08-08, 14:49
Zaczął robić przewrót zanim zaczęła się rampa rozwalać. Jestem zawiedziona.
Zgłoś
DBstep 2012-08-08, 15:10
Potwierdzam. Film oglądałem kilka razy a jego przesłanie jest proste. Dąż do celu i spełniaj marzenia. Pomimo wszystko.
Zgłoś
trebeter 2012-08-08, 15:10
Przecież to fake
Po wylądowaniu powyginało jak manekina z siana
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-08, 15:56
No jak to "prawie", to jemu nie chodziło o połamanie rampy?
Zgłoś
DBstep 2012-08-08, 16:11
trebeter napisał/a:

Przecież to fake
Po wylądowaniu powyginało jak manekina z siana

To scena z filmu, Kolumbie...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem