Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Nyggus_Maximus 2025-05-09, 10:40 3
Jakby szedl po pasach to by go auto nie jebnelo a tak to k🤬a idzie jak swieta krowa kolo pasow.
Zgłoś
pSTANLEY 2025-05-09, 10:52 17
Nyggus_Maximus napisał/a:

Jakby szedl po pasach to by go auto nie jebnelo a tak to k🤬a idzie jak swieta krowa kolo pasow.

Myślę że oprócz tego że nie szedł po pasach to do wypadku przyczyniło się to że kierowca jest ślepym c🤬jem więc zapewne i tak by go rozjechał.
Zgłoś
Nyggus_Maximus 2025-05-09, 11:08
pSTANLEY napisał/a:

Myślę że oprócz tego że nie szedł po pasach to do wypadku przyczyniło się to że kierowca jest ślepym c🤬jem więc zapewne i tak by go rozjechał.

Trzeba by bylo uwzglednic kim byl kierowca bo jesli dziadek lub babka no to wiadomo co
Zgłoś
ronaldijo 2025-05-09, 13:34 2

Jakby szedl po pasach to by go auto nie jebnelo

On znajdował się jakieś dwa metry od przejścia, a dziecko uderzył prosto na masce. Skoro nie zauważył ''słupa'' o wysokości 165 cm stojącego przed nim, to różnica tych dwóch metrów nie robi większego znaczenia. Poza tym skoro jego nie widział, to pasów tym bardziej bo są jeszcze niższej xd
Zgłoś
Nyggus_Maximus 2025-05-09, 13:36 1
ronaldijo napisał/a:

On znajdował się jakieś dwa metry od przejścia, a dziecko uderzył prosto na masce. Skoro nie zauważył ''słupa'' o wysokości 165 cm stojącego przed nim, to różnica tych dwóch metrów nie robi większego znaczenia. Poza tym skoro jego nie widział, to pasów tym bardziej bo są jeszcze niższej xd

Wiesz ze to nie zmienia faktu ze nie przechodzil przez pasy tylko byl juz na ulicy nie?
Zgłoś
meowhv 2025-05-09, 16:26
pięknie w gowniaka przycelowal widac jak skręca
Zgłoś
darek1234 2025-05-09, 17:05 1

Wiesz ze to nie zmienia faktu ze nie przechodzil przez pasy tylko byl juz na ulicy nie?

A co to ma za znaczenie? Kierowca to kacapSSki c🤬jek
Zgłoś
Nyggus_Maximus 2025-05-09, 17:08 1
darek1234 napisał/a:

A co to ma za znaczenie? Kierowca to kacapSSki c🤬jek

Znaczenie ma takie ze jesli masz pasy to idziesz po pasach bo to jest droga zrobiona na ulicy dla przechodniow a nie dla aut?
Zgłoś
darek1234 2025-05-09, 17:11 2

Znaczenie ma takie ze jesli masz pasy to idziesz po pasach bo to jest droga zrobiona na ulicy dla przechodniow a nie dla aut?

Aha, czyli poza pasami możesz rozjeżdżać dzieci? No to gratulacje
Zgłoś
Nyggus_Maximus 2025-05-09, 17:12
darek1234 napisał/a:

Aha, czyli poza pasami możesz rozjeżdżać dzieci? No to gratulacje

K🤬a dziecko raczej juz ma swiadomosc tego ze ulica jest dla aut a nie dla przechodniow wylaczajac pasy dla pieszych nie rozumiem czego Ty k🤬a nie ogarniasz.
Zgłoś
darek1234 2025-05-09, 17:14 1

K🤬a dziecko raczej juz ma swiadomosc tego ze ulica jest dla aut a nie dla przechodniow wylaczajac pasy dla pieszych nie rozumiem czego Ty k🤬a nie ogarniasz.

Człowieku, jeśli masz prawo jazdy to czym prędzej go zwróć do urzędu!
Zgłoś
Nyggus_Maximus 2025-05-09, 17:16
darek1234 napisał/a:

Człowieku, jeśli masz prawo jazdy to czym prędzej go zwróć do urzędu!

No to zwroc swoje bo ja wiem ze ulica jest dla samochodow a pasy sa dla pieszych.
Zgłoś
darek1234 2025-05-09, 17:18

No to zwroc swoje bo ja wiem ze ulica jest dla samochodow a pasy sa dla pieszych.

Widzę, że logika znajoma. Siriuz?!
Zgłoś
Nyggus_Maximus 2025-05-09, 17:20
darek1234 napisał/a:

Widzę, że logika znajoma. Siriuz?!

Nie wiem nawet o kim mowisz tak jak napisalem wyzej ulica jest dla samochodow a pasy dla pieszych sa dla pieszych i skoncz robic z siebie blazna.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie