👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ed2kk napisał/a:
... i muzyka prawie też się zgrała...
![]()
Jaka muzyka?

jeszcze widac ograniczenie do 40 a nie wydaje mi sie ze on jechal 40

Przecież to droga podporządkowana, a nie żadne skrzyżowanie. Ewidentna wina kierującego czerwonym autem. Mimo to wyprzedzający to też debil

@up to samo chciałem napisać. I jeszcze jedna uwaga. Nie wiem czy dobrze widzę, ale wydaje mi się, że z taką szybą nie powinien w ogóle uczestniczyć w ruchu.
Prosiłbym o wypowiedz jakiegoś specjalisty ds transportu i komunikacji w ruchu drogowym kto jest winny. Bo jeżeli jest tak twierdzi w anal wjezdzam to się ubieram i jadę robić takie bomby na mieście.
wina czerwonego, ma się upewnić włączając się do ruchu czy pasy nie są zajęte, jak nie wierzycie to spytajcie jakiegoś psa z drogówki
ten co wyprzedzał dostaje mandat za nie dozwolone wyprzedzanie ale wina jest czerwonego i radze wam pamiętać jak bedziecie chcieli wymusić odszkodowanie na jakimś baranie który wyprzedza
ten co wyprzedzał dostaje mandat za nie dozwolone wyprzedzanie ale wina jest czerwonego i radze wam pamiętać jak bedziecie chcieli wymusić odszkodowanie na jakimś baranie który wyprzedza

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie