Kręcony kalkulatorem z telewizora

, ale treściwy. Panowie z drogówki, z panem prawnikiem, nie byli już tacy pewni siebie
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hehe piwo dla gościa:)
P.s jakby wszystkie filmiki z "kalkulatora" tak wyglądały i mialy taka jakość byłbym szczerze od ucha do ucha zadowolony
konto usunięte
2010-10-05, 13:56
Stracili godzine bo nie chciało im sie przewijąc...
konto usunięte
2010-10-05, 14:12
a czy z tej perspektywy nagrania jest w stanie ktos odczytać tablice rejestracyjne

bo moze to juz było inne bmw na tej trasie, a skoro prawnik to i tak źle sie to zapewne nie skończy
podpis użytkownika
88HH88
Co za palanty. W innych odcinkach normalnie pokazują, a jakieś niebieskie buraki z Ostrołęki nie cofną, bo to początek materiału. Udowodniliby, pokazali typowi co zrobił źle i pewnie nie byłoby problemu...
konto usunięte
2010-10-05, 16:26
Idioci zamiast szukać przestępców to normalnych ludzi na drodze łapią... Sorry, łapią ich wtedy gdy nie ma zimno i deszcz nie pada, bo jeszcze się przeziębią. Nic nie robią, szybko na emeryturę idą i jeszcze normalnych ludzi karzą. Ehh... Polskie prawo. Jak gadałem z jednym gliniarzem to powiedział, że oni jak jadą w miejsce gdzie jest jakaś burda czy coś, to specjalnie wolno bo: "po co narażać życie dla tych groszy".
vass
2010-10-05, 17:01
To samo się tyczy suszarek, to żeden dowód. Co z tego że suszarka wyświetla godzinę pomiaru i odległość. Jak obok jedzie kilka samochodów. Tylko zdjęcia i video z widoczną tablicą powiinny być podstawą, do ukarania.
tranzystor
W polsce maksymalny mandat za wykroczenie wynosi 500zł.
konto usunięte
2010-10-05, 17:45
hahahah jak pieski uszy skulily ;D