Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:14
Prawo Facebook'a a prawo idiotów
konto usunięte • 2012-11-30, 21:32
Coś dla tych, którzy w ostatnim czasie udostępnili łańcuszek typu "zabraniam prawnie spółce Facebook korzystać z moich danych osobowych" itp.

Angielski na poziomie IELTS band score 5

sadystyczne bo teraz fejsbuk r🤬a w dupę wszystkich którzy za dużo informacji udostępnili o swoim nędznym "rzyciu"

PS: facobook to ż__owsko-masońsko-czeski spisek!
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-02, 17:12 2
I wuj z tym, że fejsbuk handluje waszymi danymi. Robią to nawet nasze ukochane urzędy, zusy krusy itp itd. Skąd niby firmy zewnętrzne wiedzą o założeniu przeze mnie firmy po 2 dniach od chwili złożenia dokumentów w urzędzie? Od razu dostałem spam na adres założony tylko na potrzeby firmy, nawet w banku go nie podałem. Handel naszymi danymi jest już tak rozpowszechniony, że nie jesteśmy w stanie od tego uciec, chyba, że zamieszkamy na Syberii w drewnianej chatce bez prądu...
Zgłoś
T0B1 2012-12-02, 18:51 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-02, 19:10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bard_Zerald 2012-12-02, 19:15 3
Zgłoś
ellsworth 2012-12-02, 20:22
Zgłoś
rafiki 2012-12-02, 20:52
rafwlkp napisał/a:

I wuj z tym, że fejsbuk handluje waszymi danymi. Robią to nawet nasze ukochane urzędy, zusy krusy itp itd. Skąd niby firmy zewnętrzne wiedzą o założeniu przeze mnie firmy po 2 dniach od chwili złożenia dokumentów w urzędzie? Od razu dostałem spam na adres założony tylko na potrzeby firmy, nawet w banku go nie podałem. Handel naszymi danymi jest już tak rozpowszechniony, że nie jesteśmy w stanie od tego uciec, chyba, że zamieszkamy na Syberii w drewnianej chatce bez prądu...

Bo te dane są ogólnie dostepne po wprowadzeniu do systemu - bystrzaku. Było poczytać i pomyśleć zanim udostępniłeś telefon i maila w urzędzie. Ja jakoś nie mam tego problemu. Czasami tylko przyjdzie jakiś spam pocztowy ale wyrzucam bez otwierania.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-02, 21:20
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-02, 21:30 7
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-02, 22:45
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-03, 16:22
@up unimator

oj kolego, nie zrozumiałeś tego co jest napisane w moim komentarzu, a po tym co napisales widac ze sie zbulwersowałeś czyli jednak dotyczy ciebie, bo w innym wypadku nawet bys słówkiem nie pisnał odstaw swoj zalosny hejting i zacznij czytac ze zrozumieniem
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem