Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Prawo jazdy
KlintMeister • 2013-10-22, 0:51
Dziewczyna mówi do chłopaka:

- Kochanie w końcu mi się udało! Zdałam prawo jazdy, teraz możemy zwiedzić świat !
- Ten, czy tamten ?

Jak było to c🤬jowo szukałem.
Zgłoś
BongMan 2013-10-22, 6:58 10
No, k🤬a, niezłe

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-22, 9:49
byś nie szukał c🤬jowo, to bys wiedział, że nie było
Zgłoś
slo1q 2013-10-22, 10:54
Dopisałbyś chociaż, że z kłejka zaj🤬e
Zgłoś
Hassos 2013-10-22, 12:29 6
slo1q napisał/a:

Dopisałbyś chociaż, że z kłejka zaj🤬e

Jak mnie już wk🤬ia to gadanie: zaj🤬e stąd, zaj🤬e z kwejka, zaj🤬e z joemonster, ciągle tylko zaj🤬e, zaj🤬e, zaj🤬e... Wszystko jest skądś zaj🤬e, każdy j🤬y filmik, który nie jest materiałem własnym jest zaj🤬y od autora, od znajomego autora, który wrzucił nagranie, lub od dziewczyny autora, która k🤬i się z jego znajomym. Jeśli coś jest dobre to c🤬j mnie to obchodzi czy jest zaj🤬e. Nie jest moim priorytetem życiowym być na bieżąco na wszystkich tych kwejkach, wiochach i innych c🤬jstwach.

Się wk🤬iłem jak zwykle
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-22, 13:34
BongMan napisał/a:

No, k🤬a, niezłe

Propsy od bongmana za kawał...

...wow
Zgłoś
Małolata 2013-10-22, 16:25
Hassos, usiądź sobie spokojnie w fotelu, napij się piwka chłodnego, zrelaksuj się. Poproś kogoś o masaż, albo sam sobie wykonaj

Tu nie dogodzisz, bo jak ktoś napisze skąd wziął kawał (albo cokolwiek innego), to pojawi się grupka ludzi drących mordki, że po c🤬j to pisze, że co to za moda z pisaniem skąd zaj🤬e, przecież to nikogo nie obchodzi. Albo takich co będą płakać, że tylko kopiować potrafi autor.
Z kolei jak ktoś źródła nie poda, to lament, że nie napisał, że zaj🤬 z...
I jeszcze trzecia opcja: jak już wspomniałam o tych, którym nie pasuje, że skopiowane, to są również tacy, którym nie pasuje, że wymyślone przez siebie. I co to za głupia moda na historie własne?!

No więc, jak już pisałam, wyluzuj się, bo zawsze, ZAWSZE znajdzie się ktoś, komu coś nie będzie pasować.
: )

podpis użytkownika

"Ty jesteś księżniczką, ciebie się nie r🤬a, ciebie się kocha"
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-22, 17:55 1
BongMan Approves

Nie no, kawał przedni- sama jestem baba, ale na prawko się nie kwapiłam bo wiem, że jak każda baba- się do tego nie nadaję
I jak widzę babę za kółkiem to mam ochotę za kłaki wytargać, bo jak patrzę jak to k🤬a jeździ i parkuje, to mi przykro
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-25, 19:50
KlintMeister napisał/a:

Jak było to c🤬jowo szukałem.

Chyba że stąd "pożyczyłeś"
Zgłoś
BongMan 2014-10-18, 17:11
C🤬jowo to ty otagowałeś.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś