Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Podsumujmy:
- na samym początku filmu widać, że strzelec RPK-74 wyjmuje z niego magazynek, a pewnie nie sprawdził po tym komory...;
- jeśli ktoś spodziewał się jakiegoś dużego błysku płomienia czy dymu z lufy po wystrzale, to nie w pełnym słońcu, nie z tej broni (długa lufa) i nie z tego kalibru (5,45x39mm);
- łuska wylatuje prawilnie, mocno, daleko, z piękną rotacją od odbojnika;
- to nie ślepak bo nie widać odrzutnika na końcu lufy, co prawda bez niego strzał padłby, ale nie przeładowałby broni - ergo, nie byłoby wylatującej łuski...
- zainteresowany bardzo ładnie i naturalnie upada, widać to wyraźnie po zachowaniu szyi - robiąc to świadomie, odruchowo usztywniamy kark, a ten gość ładnie się "szmaci", trzeba umieć tak zrobić....
Takie są moje wywody, ale co ja tam wiem...
Trzeba być ostatnim kretynem żeby gloryfikować wojnę. Argument "bo my ludzie" jest tak durny, że aż szkoda gadać.
Hmmm, to albo bardzo dobra inscenizacja, albo.....?
Podsumujmy:
- na samym początku filmu widać, że strzelec RPK-74 wyjmuje z niego magazynek, a pewnie nie sprawdził po tym komory...;
- jeśli ktoś spodziewał się jakiegoś dużego błysku płomienia czy dymu z lufy po wystrzale, to nie w pełnym słońcu, nie z tej broni (długa lufa) i nie z tego kalibru (5,45x39mm);
- łuska wylatuje prawilnie, mocno, daleko, z piękną rotacją od odbojnika;
- to nie ślepak bo nie widać odrzutnika na końcu lufy, co prawda bez niego strzał padłby, ale nie przeładowałby broni - ergo, nie byłoby wylatującej łuski...
- zainteresowany bardzo ładnie i naturalnie upada, widać to wyraźnie po zachowaniu szyi - robiąc to świadomie, odruchowo usztywniamy kark, a ten gość ładnie się "szmaci", trzeba umieć tak zrobić....
Takie są moje wywody, ale co ja tam wiem...
Frajer jesteś bo łykłeś to
reakcja, ruchy są nie prawdziwe
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie