Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
p................e 2013-09-03, 16:55 1
Cze. tu autor filmiku. Miło zobaczyć swoją robotę w sieci, dzięki wrzucający. malkontenci - ciekaw jestem, co ciekawego wy zrobiliście w wieku 17 lat? Pozdrawiam!
Zgłoś
p................s 2013-09-03, 16:59 1
Prawda jest taka, że po mieście pop🤬lają tylko wieśniaki w swoich beemkach za 200 zł... Jakieś j🤬e Świdnice, Trzebnice zobaczą dwa, trzy pasy i dostają małpiego rozumu. Tak - po mieście pop🤬la tylko wiocha. Naprawdę myślicie, że golf w TDI czy buma z zeszłego tysiąclecia robi na kimś wrażenie?
Zgłoś
p................e 2013-09-03, 17:01
btw, zapraszam wszystkich, fb.com/LawniczakFotoVideo , czołem.
Zgłoś
krawiec333 2013-09-03, 17:45
@prockenzie

Ja w wieku 17lat zrobiłem rondo bokiem.
Zgłoś
b................w 2013-09-03, 17:46
Tej babie za kółkiem też dałbym 1.
Zgłoś
M................h 2013-09-03, 18:04
Cytat:

Ale jak jadę za takim... "niedzielnym kierowcą", któr

Nie mow o sobie w 3 osobie
Hah ten 17 jak zda prawko, zobaczy co to znaczy jechac 50kmh...
Rano zaspany nak🤬iam do pracy, po miescie ni widu ni slychu ludzi (6rano) wiec czemu mialbym jechac 40kmh po prostej? Mozna spokojnie pojechac te 60/70, oczywiscie na pasach, badz widac zagrozenie zwolnic.

@phoks
Trochu sie zgodze, jak wbijam do Trzebnicy a tam buraki na kazdym zakrecie 'lapa i but w podloge' - drifterzy k🤬a....
Zgłoś
z................o 2013-09-03, 18:51
hyundai kupa to nie dziwne ze 1
Zgłoś
MudPie 2013-09-03, 21:13
ale żenujący film. Dokładnie taki jaki podejrzewałem, że będzie.. Na prawdę ktoś kto to wymyślił, myśli, że to do kogoś przemówi ?
Zgłoś
Kakaowy Szatan 2013-09-03, 21:27
Na rynku miejskim 120km/h po kocich łbach

podpis użytkownika

shitting katika maboga
Zgłoś
mp_toujane 2013-09-03, 23:23
ooo meine hyundai coupe
Zgłoś
malinovyNR 2013-09-03, 23:33
takie spoty h🤬ja dają. jakby pokazywali ludzkie ciała, wyprute flaki i martwe dzieci potracone przez ludzi to lepszy efekt by to przyniosło. Większość ludzi pokornieje dopiero wtedy jak coś im się przytrafi albo komuś z bliskiego otoczenia. Inna metodą jest "doświadczenie na własnej skórze" czyli np wprowadzenie płyty poślizgowej na naukach jazdy ale to przecież za drogie i lepiej wp🤬lić kolejne ograniczenia i zwiększyć mandaty...
Zgłoś
Bila 2013-09-04, 0:03
Ciekawe co to za miasto w końcówce,pewnie Białystok.
Zgłoś
Szymp 2013-09-04, 8:20
Cytat:

Prawda jest taka, że po mieście pop🤬lają tylko wieśniaki w swoich beemkach za 200 zł... Jakieś j🤬e Świdnice, Trzebnice zobaczą dwa, trzy pasy i dostają małpiego rozumu. Tak - po mieście pop🤬la tylko wiocha. Naprawdę myślicie, że golf w TDI czy buma z zeszłego tysiąclecia robi na kimś wrażenie?

Sam jesteś wieśniak. Jeżdżę po mieście i przyznam, że jak jest mniej samochodów to lubie sobie przycisnąć i nie zap🤬lam dla szpanu, tylko dla przyjemności. Byłbys mężczyzną z jakąś ilością testosteronu to też by Ci predkość i przyspieszenie sprawiały przyjemność, a tak to spakuj tornister i spiesz się na PKS'a bo ci ucieknie.
Zgłoś
ChomikAdrian 2013-09-04, 12:16
Szkoda czasu, nudne w c🤬j.
Zgłoś
Cyrk 2013-09-13, 10:22
prockenzie napisał/a:

Cze. tu autor filmiku. Miło zobaczyć swoją robotę w sieci, dzięki wrzucający. malkontenci - ciekaw jestem, co ciekawego wy zrobiliście w wieku 17 lat? Pozdrawiam!

W wieku 17 lat kończyłem 2 rok elektroniki na politechnice, ale to nic w porównaniu z robieniem c🤬jowych filmików o niczym i wrzucaniu ich do netu.
Zgłoś