Kampania społeczna mająca zachęcić do spokojniejszej jazdy po terenach miejskich. Podobno stworzona przez 17-latka Macieja Ławniczaka
podpis użytkownika
Musicie uruść żeby to zrozumieć
Na syrenkę poleciała... blachara
podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Fajna laska, piękny cyc. Piwo
R................t
2013-09-03, 10:04
Chciałem zwrócić uwagę męskiej części sadola że w tym spocie było również fajne oldschoolowe auto.
d................e
2013-09-03, 10:06
Ogólnie to filmik w fajnej jakości i ... Nic po za tym...
Wk🤬iają mnie ludzie, którzy dodają swoje marne zj🤬e wypociny na sadola i jeszcze sie do nich nie przyznają. I ty niby znalazłeś tego gniota w necie i jeszcze przypadkiem wiesz jak nazywa sie autor>?<
Jak dla mnie za to że chciałes dobrze na zachętę chój ci w plecy
Laska nawet nawet
K................i
2013-09-03, 10:11
Reklama spoko. A rudych lachonów nie mieli, że jest to ciemne byle co?
deadmouse napisał/a:
Ogólnie to filmik w fajnej jakości i ... Nic po za tym...
Wk🤬iają mnie ludzie, którzy dodają swoje marne zj🤬e wypociny na sadola i jeszcze sie do nich nie przyznają. I ty niby znalazłeś tego gniota w necie i jeszcze przypadkiem wiesz jak nazywa sie autor>?<
Jak dla mnie za to że chciałes dobrze na zachętę chój ci w plecy
Laska nawet nawet
jako, że zjadłeś wszystkie rozumy świata nie mam zamiaru się z tobą kłócić, po prostu wyjaśnię. Filmik znalazłem tutaj
scigacz.pl/Predkosc,w,miescie,to,obciach,ciekawa,kampania,bezpieczenst... imię i nazwisko gościa, który to stworzył są podane, a słowo "c🤬j" pisze się przez "U" otwarte... Jak na Twój 1 post jaki napisałeś na sadolu, muszę powiedzieć, że wystartowałeś strasznie prostacko.
podpis użytkownika
Musicie uruść żeby to zrozumieć
s................y
2013-09-03, 10:39
Ale jak jadę za takim... "niedzielnym kierowcą", który po dwupasmowej drodze, jedzie lewym pasem 50 km/h i tworzy korek, to mnie c🤬j strzela...
Poza tym, filmik w dobrej jakości, dziewczyna fajna, ale jakbym nie przeczytała tytułu, to pomyślałabym, że chodzi tu o reklamę starych samochodów, a nie nawoływanie do wolniejszej jazdy w mieście.
sassysassy napisał/a:
Ale jak jadę za takim... "niedzielnym kierowcą", który po dwupasmowej drodze, jedzie lewym pasem 50 km/h i tworzy korek, to mnie c🤬j strzela...
Poza tym, filmik w dobrej jakości, dziewczyna fajna, ale jakbym nie przeczytała tytułu, to pomyślałabym, że chodzi tu o reklamę starych samochodów, a nie nawoływanie do wolniejszej jazdy w mieście.
coś za mądrze piszesz jak na kobietę
D................s
2013-09-03, 11:10
Myślą, że jak wstawią kobietę z ładnym licem i figurą, to każdy mężczyzna zdejmie nogę z gazu, prymitywne. Szczerze napisawszy miałem nadzieję, że wątek potoczy się inaczej i najnormalniej pirat drogowy rozp🤬oli przystanek razem z oczekującą na autobus dziewczyną... Bardziej podziałałoby na wyobraźnię.
S................s
2013-09-03, 11:20
DarthSatanus: pomyślałem o czymś podobnym, wpieprzy się w przystanek i laska go będzie straszyć, czy coś.
To nie prędkość zabija, a brak umiejętności i wyobraźni.
DarthSatanus napisał/a:
Myślą, że jak wstawią kobietę z ładnym licem i figurą, to każdy mężczyzna zdejmie nogę z gazu, prymitywne. Szczerze napisawszy miałem nadzieję, że wątek potoczy się inaczej i najnormalniej pirat drogowy rozp🤬oli przystanek razem z oczekującą na autobus dziewczyną... Bardziej podziałałoby na wyobraźnię.
U ruskich zadziałało
sadistic.pl/rosyjskie-znaki-drogowe-vt222424,15.htm
podpis użytkownika
Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
s................n
2013-09-03, 12:57
To nie prędkość tylko dziury wielkości wielkiego kanionu i drogi o szerekości 2m, parkowanie na całej powierzchni drogi tak, że nie widać czy ktoś stoi za zaparkowanym samochodem
P................N
2013-09-03, 13:35
a prawda i tak jest taka ze dupa poleci na kolesia w lepszym aucie
B................t
2013-09-03, 13:58
deadmouse polać mu