📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
🔥
Drift bmw po polsku
- teraz popularne

Nihilista napisał/a:
![]()
◊ Pić do kogoś «robić aluzje, przytyki do kogoś»
najpierw sprawdzaj dokładnie, a potem baw się w prof. Miodka

Szron napisał/a:
Kryzys jest. Aaaa. No tak dla maluczkich, szarych ludzi. A nie dla urzędasów darmozjadów.
Kryzys zawsze najpierw uderza w najgłupszych, najmniej zorganizowanych i niezaradnych

To jest mój prezydent ja na niego głosowałem i w następnych wyborach znowu zagłosuję.
13tyś to jakieś drobne kwoty jak na ludzi na takich stanowiskach.
Powinni zarabiać jeszcze więcej, żeby nigdy żadnemu politykowi nie przyszło do głowy brać w łapę.
Tak samo policjant powinien zarabiać dużo więcej, żeby przed wzięciem łapówy zastanowił się czy warto ryzykować utratę dobrze płatnej pracy.
Powinni zarabiać jeszcze więcej, żeby nigdy żadnemu politykowi nie przyszło do głowy brać w łapę.
Tak samo policjant powinien zarabiać dużo więcej, żeby przed wzięciem łapówy zastanowił się czy warto ryzykować utratę dobrze płatnej pracy.

vass napisał/a:
To jest mój prezydent ja na niego głosowałem i w następnych wyborach znowu zagłosuję.
Bezwstydnik. 13 tysięcy to tylko ułamek tej kwoty. Wystarczy wprowadzić wolny rynek a łapówki same znikną, bo nikt z tej bandy złodziei nie będzie miał wpływu na sytuację na rynku. 46 lat, a zatem w komunie wychowany więc i mózg odpowiednio manipulowany. Jedynie co do policji się zgadzam.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie