📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu

@PatrolZG a na kogo głosowałeś? Jeśli na nikogo to jak najbardziej jest to Twój rząd, bo przyczyniłeś się do jego wyboru

A ja mam w dupie plucie na tych małych złodziejaszków. Jak ktoś ma głowę na karku sam potrafi zarobić sobie taką premie i przynajmniej nikt mi jej nie będzie wyliczał. Jak widzę ludzi w wieku produkcyjnym co potrafią tylko narzekać, że im państwo nie dało to śmiać się chce. Ale za 1500 do pracy nie pójdzie mimo, że mieszka z rodzicami i nie musi na nic wydawać. Ale przecież skończył filozofie to chciał by żyć jak Platon.

Najgorsze że w tym kraju jest to że nie ma alternatywy - mamy wybór pomiędzy: socjalistą złodziejem/zajebistym socjalistą, schizofrenikiem/ultra socjalistami, złodziejami i do tego jeszcze komuchami. Korwin nie wygra (nie ma się co oszukiwać). Wszystko to jest kurewsko smutne.

Jakbyś douczony debilu potrafił czytać że tutaj dyskusja dawno przestała się rozbijać o obrazek z pierwszego posta.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie