To były czasy świetności Gołoty. Miał swoje jazdy, ale miliony rodaków potrafiło naj🤬 się i grzecznie czekać przed tv do trzeciej nad ranem, żeby zobaczyć go w formie lub na deskach liczonego w pierwszej rundzie. Nasz Endrju

Tak mi się podoba że nie mogę się napatrzeć. Jedne z najlepszych warunków fizycznych w historii boksu, tylko łeb zj🤬y.

kris1978 napisał/a:
Tak mi się podoba że nie mogę się napatrzeć. Jedne z najlepszych warunków fizycznych w historii boksu, tylko łeb zj🤬y.
Warunek super i choć biały to aparycja goryla.
kris1978 napisał/a:
Technikę też miał świetną. Ale głowa słaba...
To były czasy.... Szkoda że boks jest tak skorumpowany. Andzej tłukł go jak chciał. Ale musiał przegrać. Więc przynajmniej mu obił jajca.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczka
patmon napisał/a:
To były czasy świetności Gołoty. Miał swoje jazdy, ale miliony rodaków potrafiło naj🤬 się i grzecznie czekać przed tv do trzeciej nad ranem, żeby zobaczyć go w formie lub na deskach liczonego w pierwszej rundzie. Nasz Endrju
Chyba ty bo ja zawsze na niego miałem wyejbane. Tepak i tyle.
Mr. Golota, heute nicht varianten goloten machen you know ??? a Gołota odpowiada: Youuu knooow
)))