👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
o super aids będzie miał wolne od szkoły, siedząc w szpitalach

@up
a w szpitalu z litości dostanie ps3 od jakiejś fundacji, więc to tak jakby wygrał
a w szpitalu z litości dostanie ps3 od jakiejś fundacji, więc to tak jakby wygrał

szczupakman napisał/a:
od analu można dostac aids???
a pedały jak się zarażają
podpis użytkownika

szczupakman napisał/a:
od analu można dostac aids???
a co, przestraszyles sie?

@up
Odbyt jest bardzo mocno ukrwiony, dlatego kontakt spermy z krwią partnera jest niemal pewny. Wiem coś o tym, bo mam swoje lata.
Odbyt jest bardzo mocno ukrwiony, dlatego kontakt spermy z krwią partnera jest niemal pewny. Wiem coś o tym, bo mam swoje lata.
Dildo napisał/a:
widze ze temat opanowany przez pedałuw
Chyba chcesz kilo gwoździ w dupie mieć dziś wieczorem.

Dildo napisał/a:
widze ze temat opanowany przez pedałuw
no pshestanń...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie