Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Prezent dla babci
Pantilion • 2022-01-21, 18:02

Dajcie babci radość w nowym ładzie

podpis użytkownika

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
Tatun 2022-01-21, 18:05 4
Skojarzyłem z Cyklonem B
Zgłoś
~Dostojny 2022-01-21, 18:08 2
Tatun napisał/a:

Skojarzyłem z Cyklonem B

A ja z pedatorem.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
ququa 2022-01-21, 18:12 5
Burżuj kurna:P
Zgłoś
Krakus36 2022-01-21, 18:12 23
To jest zabawne najpierw głosują od 35 lat na SLD PIS PO PSL konf kukiz petru n. lewica hołownia a potem narzekają... W/G mnie najbardziej narzekać mogą ci co nie głosowali bo wiedzieli że wszyscy to ta sama k🤬a do koryta i nie chcieli reszcie Rodaków robić los taki jak teraz ... głosujcie dalej na oszołomów na złożach zarabiać nie możemy, na produkcji też nie, Polska to tylko usługi biurokracja i do wynajęcia białe murzyny za grosze chociaż nie o Czarnych pan dbał bo jakby umierali szybko to by został bez bawełny ...
Zgłoś
Payan 2022-01-21, 18:14 5
Nie ma co się śmiać, dawanie takich prezentów, bądź podobnych, będzie czymś normalnym.
Zgłoś
lokal.szczecin 2022-01-21, 18:14 3
Słabe jak sk🤬ysyn, nie ma piwa!
Zgłoś
andrzejrobert75 2022-01-21, 18:42
Niech babci dobrze podłączy butlę.
Zgłoś
BambiPMT 2022-01-21, 18:44
Ale to jest propan butan a nie metan.
Fury mam na gaz i wk🤬ia mnie płacenie 50% więcej za bal niż w czerwcu.
Ale to chyba nie o to chodziło.

Chyba że k🤬s zabiera babce emeryturę i to butla do gotowania na cały rok. Koleś ma taką minę jakby jej łaskę robił.
Zgłoś
Silverface 2022-01-21, 18:53
Ciekawe czy ta butla me aktualną legalizację i gaz w środku.

podpis użytkownika

Nie wylewaj waćpan wina!
Zgłoś
Kriski 2022-01-21, 19:04
A czego można się po Sosnowcu spodziewać?
Zgłoś
Sanczer001 2022-01-21, 19:16
Parę miesięcy temu butla z gazem kosztowała 59 zł teraz 85 zł
Zgłoś
Mokebe 2022-01-21, 20:01 1
Marszal MIchał śmieszny ziomek
Zgłoś
Lukkwa 2022-01-21, 20:29 3
Krakus36 napisał/a:

To jest zabawne najpierw głosują od 35 lat na SLD PIS PO PSL konf kukiz petru n. lewica hołownia a potem narzekają... W/G mnie najbardziej narzekać mogą ci co nie głosowali bo wiedzieli że wszyscy to ta sama k🤬a do koryta i nie chcieli reszcie Rodaków robić los taki jak teraz ... głosujcie dalej na oszołomów na złożach zarabiać nie możemy, na produkcji też nie, Polska to tylko usługi biurokracja i do wynajęcia białe murzyny za grosze chociaż nie o Czarnych pan dbał bo jakby umierali szybko to by został bez bawełny ...

Dokładnie tak, przed wyborami zrobią wszystko żeby tylko dojść do koryta, potem kilka lat ściemy, opowiadania że jednak nie mogą spełnić obietnic wyborczych z powodu poprzedniej władzy itd... i tak mija kadencja, potem wchodzą ci sami albo kolejni i zabawa zaczyna się od początku... Zacytuję Pana Premiera "trzeba iść na wybory, tłumnie", a potem już nie jesteście nam potrzebni...
Zgłoś
skurwysyn666 2022-01-21, 21:04
Co Ty tu Tomek robisz ?

Pozdro z 7f xd
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie