Mógł użyć klucza pneumatycznego, myk-myk i odkręcone.
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi
Szakardan napisał/a:
Szlifierka kątowa i c🤬j
![]()
Rozumiem po co szlifierka kątowa, ale na co potrzebny do otworzenia c🤬j

Prawdziwie męski prezent na dzień ojca - zapakowany tak aby nigdy nie zapomnieć chwili rozpakowywania.
P.S. Czekam na kreatywne pomysły otworzenia "prezentu".
Materiał własny
Za k
ażde piwko wielkie dzięki !
<EDIT> Od spodu jest zaspawane - nie ma możliwości odkręcenia
P.S. Czekam na kreatywne pomysły otworzenia "prezentu".
Materiał własny

<EDIT> Od spodu jest zaspawane - nie ma możliwości odkręcenia

Szlifierka kątowa...
A swoją drogą już widziałem takie, nawet w odrobinę lepszm wykonaniu, ale i tak nie jest źle
A swoją drogą już widziałem takie, nawet w odrobinę lepszm wykonaniu, ale i tak nie jest źle
Wystarczy stłuc do miski, potem zawartość naczynia odcedzić na dobrym sitku i po zabawie.
Ogórki są w piwnicy.
Ogórki są w piwnicy.
podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Mi by się nie chciało tego odkręcać. Ja bym podziękował i postawił na półkę na tak zwaną czarną godzinę a wiadomo jak jest mus się poleczyć no to wtedy rozkręciło by się to w trymiga.
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.

podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.

dobre "boczki" załatwia sprawę w trymiga, ten pręt gwintowany to miękki jak plastelina