👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Nawet gdyby ojciec naprawdę kupił, to i tak grubas nie zdążył zgrać gier...

fake nie fake, ten śmiech jest piękny w swojej sadolowości.
A grubasek mina taka jakby miał się zaraz popłakać.
A grubasek mina taka jakby miał się zaraz popłakać.
Złota łopata się należy. Poza tym to nie pierwszy "srank" tego dziadka na grubasie.

@hoszo
Nawet jeżeli to jest samodzielny a nie siedzi starym na głowie złamasie! Zapytaj starych czy dadzą Ci na piwo i śmigaj...
Nawet jeżeli to jest samodzielny a nie siedzi starym na głowie złamasie! Zapytaj starych czy dadzą Ci na piwo i śmigaj...

Wszystko od tego dziadka i tego grubasa jest ustawione i trzeba być debilem żeby się nie domyślić. Dziękuję.
ja bym tam włożył karteczkę z napisem "GET A JOB and LIFE"
a swoją drogą to wszystko ustawione jak wybory u nas.
a swoją drogą to wszystko ustawione jak wybory u nas.

czy mi się wydaje czy młody na początku filmu jest podpisany długopisem na głowie???
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie