👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

No, Sadisticowi Eksperci - proszę o konsultację jak tego dokonał - wykluczając złudzenie optyczne i ingerencję choćby kropelki kleju.

normalnie, z drugiej strony są wyżłobione walcowate dziury o rozmiarze takim zeby śrubka weszła.

@CapitanAmerica
A można uznać ingerencję istot z innego świata?
Wg mnie, dokonał tego używając długopisu lub pióra. Po przez docisk właściwą stroną do kartki, utworzył napis, który obecnie widzimy. Następnie zgiął kartkę. Jeśli chodzi o deseczkę, to w TYM linku ok 5 minuty zaczyna się właściwe objaśnienie.
Wg mnie, dokonał tego używając długopisu lub pióra. Po przez docisk właściwą stroną do kartki, utworzył napis, który obecnie widzimy. Następnie zgiął kartkę. Jeśli chodzi o deseczkę, to w TYM linku ok 5 minuty zaczyna się właściwe objaśnienie.
Kuźwa, faktycznie - niedługo Dzień Ojca. Zaraz sprawdzę kiedy dokładnie

@forest1600
Po obejrzeniu filmiku od kudłatego1125 to każdy tak może napisać, ot cała twoja filozofia.
Po obejrzeniu filmiku od kudłatego1125 to każdy tak może napisać, ot cała twoja filozofia.

GnS napisał/a:
ale Ty jesteś zajebisty. Dziękuje, że streściłeś filmik, do którego podał wcześniej link kudlaty1125.
wiem, tylko nie ogladalem jego filmiku i nie wiedzialem co tam pokazuje

kudlaty1125 napisał/a:
@CapitanAmerica
przejąłeś filmik na YT
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie