Proszę o ewentualne przeniesienie
podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?Taka ciekawostka odnośnie tego mlaskania , w kulturze azjatyckiej jest bardzo niekultularne jak jesz i NIE mlaszczesz oznacza to, że posiłek Ci NIE smakuje. I wskazane jest żeby po zjedzeniu BEKNAC wiem wiem też byliśmy bardzo zaskoczeni kiedy jedliśmy obiad w firmie razem z delegacja pracowników branży IT z Chin
Na tyle mnie ten żółtek obrzydzil, że się zastanawiam, czy to nie hard
Proszę o ewentualne przeniesienie
Willkommen til Norge
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.podpis użytkownika
w obyczajowości starożytnego rzymu (europejski krąg kulturowy) jako gościowi się nie odbiło z głębi trzewi po posiłku u gospodarza to dla tego gospodarza też był to dyshonor; uuuu, nie smakowało...
Dlatego jem sam
sram też sam
Pop🤬lony zwyczaj jaranie posiłków z innymi
poj🤬e to jest
stacje też wspólnie?
,,jadanie
sracie
podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...W ten sposób chinole okazali wam brak szacunku.
W biznesie i biznesowych spotkaniach na poziomie to delegacja przylatująca ma się przygotować do do negocjacji i rozmów.
Jeśli tego nie robi, to po prostu nie ma do was szacunku. Przyjechali jak na rozmowy z podwładnymi albo niewolnikami. Nie chwaliłbym się tym za bardzo...
Nie zmienia to faktu że tak się w ich kulturze robil. Myślał by kto że Ty jadąc do Chin zapoznal byś się z ich całym Savoir-vivre no proszę Cię bez jaj...