Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Prezentacja zawodnika od 30 sek, główna akcja od 50 sek.

Ja tu to tylko zostawię

Według pana geografa Poznań jest stolicą małopolski. Taką wiedzę prezentował pan Hubert w teleturnieju Jeden z Dziesięciu. Przy okazji w drugim pytaniu pogrążył swoją karierę dokumentnie.

Dzieci w podstawówce takie rzeczy wiedzą

Zgłoś
Knegarn 2017-10-17, 11:26 2
Od 0:52
Zgłoś
Alyn 2017-10-17, 11:37
Knegarn napisał/a:

Od 0:52

Co fakt to fakt
Zgłoś
~Velture 2017-10-17, 11:37 3
Oj tam, oj tam. Pomylił się raptem o ~350 kilosów. Amerykanie potrafili pokazać Australię w Polsce.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
K................h 2017-10-17, 12:28 33
Usłyszał Małopolska, pomyślał Wielkopolska- stres. A "Dziadów" pewnie nie czytał, jak większość...
Zgłoś
krasnal_hałabała 2017-10-17, 13:08 9
Alyn napisał/a:

Dzieci w podstawówce takie rzeczy wiedzą

Dzieci w podstawówce wiedzą nawet gdzie wąż ma pytę i w jakiej pozycji uprawiali noc poślubną Król Sobieski z Marysieńką, wiedzą też jak mongołowie srali bez zsiadania z konia więc wiedzą więcej od ciebie.
Zgłoś
Alyn 2017-10-17, 13:34
krasnal_hałabała napisał/a:

Dzieci w podstawówce wiedzą nawet gdzie wąż ma pytę i w jakiej pozycji uprawiali noc poślubną Król Sobieski z Marysieńką, wiedzą też jak mongołowie srali bez zsiadania z konia więc wiedzą więcej od ciebie.

Toś mi pojechał, głowa mała
Zgłoś
PanAndrzej666 2017-10-17, 17:59 1
takich mamy nauczycieli
Zgłoś
Essent 2017-10-17, 18:39
Kozienice hmm.Miasto bliskie Sosnowcu ale nie hektarowo tylko intelektualnie
Zgłoś
niemamskarpet. 2017-10-17, 19:58 1
założę się że 3/4 z nas by nie wiedziała (w tym ja )

podpis użytkownika

znowu wróciłem na sadola
Zgłoś
HatakeIV 2017-10-17, 20:08 5
Każdy taki mądry to czemu się nie pozgłaszacie do programu i nie wygracie? Sam Sznuk powiedział że ludzie mają wiedzę ale przez stres mylą podstawowe pojęcia i ja się im wcale nie dziwię.
Zgłoś
adriancium 2017-10-17, 20:25
Nie p🤬lcie ze tacy spece jesteście w dziedzinie, która studiowaliście. A nawet jeśli, to mozna sie pomylic przy większym stresie nawet w najprostszym.
Chyba ze to nauczyciel i gimbaza robi nagonkę
Zgłoś
r................k 2017-10-17, 21:15 6
Dokładnie, tacy wszyscy mądrzy a jakby przyszło co do czego to k🤬a na pierwszy pytanie by odpowiedzieli radom a na drugie harry potter
Zgłoś
InnyName 2017-10-17, 21:21 1
Jak ktoś mieszka na końcu polski na węglu to wie o swoim regionie, a Ci z nadmorza wiedzą więcej o swoim i okolicach, sam nie wiedziałem jaka to stolica, byłem tam 2 razy i raczej tam nie wrócę bo mam w dupie tamte rejony ....

podpis użytkownika

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
a................1 2017-10-17, 21:39
adriancium napisał/a:

Nie p🤬lcie ze tacy spece jesteście w dziedzinie, która studiowaliście. A nawet jeśli, to mozna sie pomylic przy większym stresie nawet w najprostszym.
Chyba ze to nauczyciel i gimbaza robi nagonkę

Nie myl studiowania z uczęszczaniem na zajęcia.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie