Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witam Sadoli, natknąłem się dzisiaj na taki artykuł:

Do prawdziwej kłótni doszło w studiu TVP, w programie „Sprawa dla reportera”. Wzburzony tematyką poruszaną na wizji oraz faktem, iż rozmowa nie toczyła się wobec problemów, które zgłosił, prezes stowarzyszenia „Dzielny Tata” Michał Fabisiak opuścił studio głośno wyrażając co sądzi o programie.

„Ja protestuję w związku z czym wychodzę ze studia, bo widzę, że nie chcemy rozwiązać w studio tego problemu, który jest w Polsce. Tylko będziemy rozmawiać o muzułmanach, Ż__ach, o firmach zagranicznych, że mamy ich szanować, a tymczasem milion ojców w Polsce, którzy nie widzą swoich dzieci, bo Pani reprezentuje tylko dwa procent matek, tylko dwa procent matek nie widzi swoich dzieci. Przyszliśmy jak małpy to studia. Jestem prześladowany przez państwo polskie, widzę, że pani redaktor nie chce tego zmienić. Nasze dzieci będą znowu czekały kolejne miesiące, w proteście wychodzę, wyciągam transparent, robię demonstrację przed studiem. Kiedy wreszcie zaczniecie problem ojca poruszać w telewizji? Dziękuję bardzo, wychodzę. Do widzenia. Cztery lata czekam na mojego syna! Cztery lata proszę żeby program zrobić. Cztery lata piszemy do pani, żeby zrobiła pani program. Dopiero program jest robiony jak kobiety przychodzą do studia! – mówił w programie Sprawa dla reportera prezes stowarzyszenia „Dzielny tata” Michał Fabisiak.

Cała akcja od 17:25 ale można zobaczyć całe.

film:
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-12-06, 13:08 182
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Chiaom 2014-12-06, 13:17 71
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Tco 2014-12-06, 13:27 82
Ojciec ma zarabiac i pompowac kase w byla zone i swoje dziecko ktorego czesto nie ma prawa widywac. Kobieta siedzi w domciu popija kawusie i plotkuje przez telefon z psiapsiulkami, biega po centrach handlowych wywalajac wiekszosc kasy na swoje widzimisie, a to wszystko napewno nie dobrowolnie sponsoruje byly maz. Tak wlasnie wyglda, ciezkie zycie samotnie wychowujacej matki.
Zgłoś
oksio2 2014-12-06, 13:33 18
Zgłoś
maoRys 2014-12-06, 13:55 36
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-06, 13:56 9
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-06, 14:00 46
Bardzo mi się to podoba. Cieszy mnie to, że są ludzie którzy się nie boją publicznie wyrazić tego co myślą. Ma chłop rację.
Zgłoś
remi1982 2014-12-06, 14:09 11
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-06, 14:12 11
ale maja refleks w tej reżyserce hehe myślałem że ci frajerzy wcześniej materiał utną,
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-06, 14:45 4
Miałem kumpla którego stara żyła z alimentów na niego i jeszcze utrzymywała za to drugie dziecko, które machnęła z jakimś pijakiem, od którego oczywiście nie szło wyciągnąć alimentów. Sama się oczywiście pracą nie skalała.
Najprostsze rozwiązanie:
2 tygodnie u ojca, 2 u matki i żadnych alimentów.
Dziecko źle na tym nie wyjdzie, bo ojciec nie zostanie dojną krową a mamusia nie będzie żyła za alimenty które mają być na dziecko.
Chyba,że ktoś nie chce u siebie trzymać dzieciaka - to niech buli i to słono.
A jak nie ma "dochodów" to obowiązkowo 168 godzin prac społecznych i wypracowany zysk dla dziecka.
Zgłoś
Tomikchomik1 2014-12-06, 14:52 43
Najtrafniejszy jest cytat "Jak wrzucam monete do automatu z napojami, i maszyna wydaje mi napój, to jest on mój czy automatu?"...
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-06, 15:11
Moze Sadol naglosni, na glowna z tym!!!
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-06, 15:32
Ej, a to jest jego telewizja i jego program, że ma pretensje o to co jest tam pokazywane?
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-06, 15:40 21
tak, to jego telewizja. płaci na nią przymusowe podatki
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem