Główna Poczekalnia (2) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:59
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
koxu42 2017-03-31, 19:54
vass podwójna gejoza,chyba pomyliłeś strony
Zgłoś
konto usunięte 2017-03-31, 20:19
JK r🤬a małe kotki
(czy jakoś tak)
Zgłoś
Ptoon 2017-03-31, 20:30 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kenzol 2017-03-31, 20:38 3
Tylko Kaczyński ma w tym kraju kota?
Zgłoś
SQRW3L_ponury 2017-03-31, 21:28 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Ptoon 2017-03-31, 22:03 3
@up Ale coś ty się tak doczepił do tego sukcesu. Oczywiście, że ogłaszanie sukcesu to polityczny cyrk, a witanie swojego pionka na lotnisku przez Kaczyńskiego to marketing, ale mało tego kłamliwego marketingu było za rządów PO? Mało było zielonych wysp i polityki sukcesu? Ale jak się oddzieli tą polityczną hucpę od reszty, to można próbować dogrzebać się do prawdy. W przypadku głosowania nad Tuskiem i tak było wiadomo, że Tusk zostanie królem Europy na kolejne 2,5 roku. Do tego głosowali pytając "kto jest przeciw" co wskazuje na to, że ta cała rada to monarchia absolutna, a nie demokracja. No więc Beatka mogła albo powiedzieć tak, wtedy nieprzychylne media z 10 razy do roku przy każdej okazji wyciągałyby "Donald Tusk, Przewodniczący z poparciem polskiego rządu...", a tak poparcia ni ma, więc na użytek wewnętrzny jest coś tam do przodu. Co do użytku zewnętrznego, zaraz po wyborze Tuska debatowano nad tekstem na 60lecie traktatów rzymskich. Ja myślę, że wariatki która idzie pod prąd 27 do 1 słuchano o wiele uważniej niż kogoś kto mimo absolutnej opozycji do Tuska jest spolegliwy. Zrobił się szum i wzrosła pozycja negocjacyjna, bo ten tekst był o wiele ważniejszy prestiżowo niż wybór Tuska. Czy coś ugrali czy nie to i tak się teraz nie dowiemy, ale widać, że Kaczyński coś tam próbował ugrać. Wolę to niż Polityków PO, którzy przy takich okazjach przeglądali rozmówki niemieckie żeby jak najwyraźniej powiedzieć "Ja ja, natürlich!". W polityce międzynarodowej na prawdę nie chodzi o popularność i o to żeby cię wszyscy lubili jak nastolatkę w liceum, nikt też się nie obraża ani nie wytyka palcami, liczą się interesy. Media przedstawiają to jako wyścig o bycie lubianym, ale to jest teatr dla debili i wyborców PO. Popatrz na Erdogana jest znienawidzony przez wszystkich, a rozgrywa taką grę, że i Putin i Trump z nim rozmawiają na poważnie. Turcja w ciągu paru lat będzie regionalną potęgą i Turcy wyjdą na tym doskonale, a następca Merkel z przyjemnością będzie rozmawiał z Tureckimi politykami.
Zgłoś
Lenart 2017-04-01, 1:15 2
Zgłoś
konto usunięte 2017-04-01, 1:27 1
Zgłoś
SQRW3L_ponury 2017-04-01, 15:02
@Ptoon
Trzeba było od razu napisać że lubisz/cenisz systemy autorytarne/dyktatorskie (Erdogan) które człowieka widzącego wady i kontestującego absurdy chwyta za twarz i nie puszcza w mysl idei że cel uswieca środki nawet jesli nie ma racji... bo to jest mój główny zarzut do tych alogicznych pajaców którzy z blamażu i nieumiejętnosći wypracowania jakiegokolwiek kompromisu Z KIMKOLWIEK uczynili cnotę... brocha sie nakrzyczała natupała a jak przyszło co do czego to grzeczniutko podpisała traktat - i tyle wyszło z tego - jak to opisujesz - próby ugrania czegokolwiek...

i naprawdę uważasz ze kolesia który twierdzi - pomimo sprzeciwu wszystkic opróćz siebie - ze ziemia jest płaska - bedzie bardziej słuchany tylko dlatego że sie wyróznia ? Nie - każdy rozsądny cżłowiek stwierdzi że to niepełnosprytny kretyn z kórym nie warto wdawać sie w polemikę i układy - no chyba że bedzie sie do tego zmuszonym - ale to insza inszość... Za sekundę wszyscy bedą robić to samo co kaczynski wobec nich - czyli przejmować sie jedynie własnym partykularnym interesem a własciwie już to robią - vide Fico i Orban - teoretyczni sojusznicy którzy takiego partnera jak Kaczynski traktują dokładnie tak jak on innych - czysto instrumentalnie - i tak Orban z czrnego luda Europy - m.in. dzieki podpuszczeniu kaczynskiego a następnie olaniu go podczas gołosowania 27:1 - awansował na w miarę rozsądnego polityka kierującego sie pragmatyzmem - na jego zaś miejsce wszedł kaczynski i Polska - ten cały 'wielki strateg' z Zoliborza został ograny jak dziecko i to niepełnosprawne - co dobitnie świadczy jakie tuzy intelektualne zawiadują tym bajzlem... Bo zeby miec w dudzie oczekiwania i aspiracje innych to trzba mieć oprocz przerosnietego ego jakiekolwiek argumenty - Erdogan ma - zarównbo superistotne położenie geopolityczne jak i armię oraz kurek od uchodzców - my dzieki karakanowi nie mamy za to ani jednego sojusznika (co jest bez porównania gorsze niż dobre stosunki z najbogatszym krajem Unii dziek którym oba kraje korzystały - nie wiem jak mozna z dobrych relacji jakie miał i ma Tusk z Merkel czynić zarzut - no chyba ze sie jest naiwniakiem ulegającytm karaczanej dezinformacji która wbrew logice twierdzi że lepiej z Neimców zrobić sobie wrogów bo oni okradają nasz naród (co jest tak tępą i prymitywną formą agitacji politycznej ze nie mogę sie nadziwić ze ktoś w XXI wieku łyka tę papkę dla lemingów - szczególnie wobez faktów ze jadną z pierwszych inwestycji którą chwalił sie Morawiecki była fabryka Merca a NIemcy nadal są dla nas najważniejszym partnerem strategicznym...
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem