Uczniowie postanowili zażartować sobie ze swojego nauczyciela. Swoją drogą pozazdrościć można tak fajnego belfra.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:19
🔥
Dwóch na jednego
- teraz popularne
Uczniowie postanowili zażartować sobie ze swojego nauczyciela. Swoją drogą pozazdrościć można tak fajnego belfra.
Pff, mój profesorek od P.O. na wycieczkach z nami chleje na tyle autobusu
A na dwudniowych jak wszyscy zdychaja w drodze powrotnej znow przychodzi z lekarstwem ;D
A na dwudniowych jak wszyscy zdychaja w drodze powrotnej znow przychodzi z lekarstwem ;D
Rudy, a ma poczucie humoru. I na dodatek jeszcze nauczyciel... C-c-c-c-c-ombo breaker!
Ziaba, nazywanie nauczyciela w liceum (i to jeszcze od P.O.) profesorem jest jak nazywanie grabarza papieżem. Nigdy tego nie rozumiałem.
Tak mi szumi jakoś ze nie moge zrozumiec co ta dziewczyna mowi...
Szczęść Boże.
Przy okazji tego dowcipu chciałbym zaprosić wszystkie młode kobiety do naszego kółka różańcowego w naszej Parafii na warsztaty edukacyjne dotyczące czystości młodzieży i dorosłych przed ślubem. Warsztaty poprowadzi ksiądz Witold, bardzo sympatyczny człowiek, który wyjaśni jakie przeszkody mogą pojawić się przed młodym człowiekiem dążącym do zbawienia i jak sobie z nimi radzić. Szczegóły w "prywatnej wiadomości" na forum.
Przy okazji tego dowcipu chciałbym zaprosić wszystkie młode kobiety do naszego kółka różańcowego w naszej Parafii na warsztaty edukacyjne dotyczące czystości młodzieży i dorosłych przed ślubem. Warsztaty poprowadzi ksiądz Witold, bardzo sympatyczny człowiek, który wyjaśni jakie przeszkody mogą pojawić się przed młodym człowiekiem dążącym do zbawienia i jak sobie z nimi radzić. Szczegóły w "prywatnej wiadomości" na forum.
@up Co to za debil?
A co do filmu, już tłumaczę, ta dziewczyna powiedziała coś śmiesznego.
A co do filmu, już tłumaczę, ta dziewczyna powiedziała coś śmiesznego.
Ptoon napisał/a:
Ziaba, nazywanie nauczyciela w liceum (i to jeszcze od P.O.) profesorem jest jak nazywanie grabarza papieżem. Nigdy tego nie rozumiałem.
Zaszłość przedwojenna. Wtedy w liceach, a nawet gimnazjach często nauczali profesorowie akademiccy, choć i dziś zdążają się ludzie mający coś więcej niż mgr. Mój nauczyciel fizyki i informatyki w liceum, a w dodatku wychowawca był doktorem fizyki. I to jeszcze po angielsku przewód doktorski zrobił. W gimnazjum z kolei mojej nauczycielki od chemii nie było przez jakiś czas, bo broniła doktorat.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie