Pan od życia w buszu i konstruowania różnych rzeczy powraca, tym razem z łukiem i strzałami
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
Jak to się dzieje, że facet robi w kilku filmach to, co Afryce nie wychodzi od kilku tysięcy lat?
Ale on szybko strzela z tego łuku! Nie widać jak wyciąga kolejną strzałę nawet. Jak Lowelas z Władcy Pierścieni!
moim skromnym zdaniem, skoro to ma być primitivetechnology, to zamiast nagrywać wszystko nowoczesną kamerą, niech rysuje wszystko na ścianach jaskiń
Ciekawe jak zrobił sobie tę kamerę, którą nagrywa. I router, z którym łączy się z Internetem.
Ciekawe, czy z takiego łuku dałby radę ustrzelić tego ptaka, z którego brał pióra na lotki.
To byłby ciekawy materiał.
To byłby ciekawy materiał.
Niestety nic nie upoluje - strzała podczas opuszczania łuku wydaje dźwięk i zwierzyna się spłoszy, do tego leci troszkę długo
No chyba, że trafi na jakieś głuche.
No chyba, że trafi na jakieś głuche.
@up
Tylko radzi sobie lepiej
JA z nim jestem w kontakcie, większość rzeczy to po prostu archeologia eksperymentalna - czyli jak zrobić coś ówczesnymi narzędziami. Nadal czekam na dłubankę, ale chłopak wielkiej kłody znaleźć nie może
Tylko radzi sobie lepiej
JA z nim jestem w kontakcie, większość rzeczy to po prostu archeologia eksperymentalna - czyli jak zrobić coś ówczesnymi narzędziami. Nadal czekam na dłubankę, ale chłopak wielkiej kłody znaleźć nie może
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie