podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<podpis użytkownika
Happiness is not good enough for me. I demand euphoria!@up
Człowieku jak spadnie w UK 1cm śniegu to wprowadzają prawie stan klęski żywiołowej a co dopiero jak ktoś z teksasu co śniegu nie widział, i o zimowych gumach nie słyszał, to w takim automacie tylnonapędowym c🤬ja zrobi.
podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."
Wez ty velture juz nie p🤬l lub przestan powtarzac glupoty zaslyszane od kolegow.
Snieg w UK pojawia sie raz na jakis czas (oczywscie zima), zazwyczaj znika po dniu-dwoch ale uwierz mi, nie powoduje to niczego oprocz tego, ze angole jeszcza wolniej i bardziej rozwaznie niz zwykle
Byłeś Ty w Anglii? W tą zimę (w Coventry) pozamykali miejsca pracy bo nie było jak dojechać, szkoły itp. ja np. miałem 3 dni wolnego
![]()
Byłeś Ty w Anglii? W tą zimę (w Coventry) pozamykali miejsca pracy bo nie było jak dojechać, szkoły itp. ja np. miałem 3 dni wolnego![]()
podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."
Wracajac do tematu spróbujcie pojechwc autem z napędem na tył na letnich oponach i w automacie....powodzenia k🤬a.
podpis użytkownika
J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.