👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jakiś fejk, francuz by tak nie bronił swojego, prędzej biała flaga itp
Tobiahus96 napisał/a:
W 0:14 słychać "Jasiek" i wszystko jasne.

Tobiahus96 napisał/a:
Bo to Portugalia, a konkretnie Lizbona...
mateuszkozak34 napisał/a:
Pięknie!
Faktycznie musiało to zrobić na Tobie wrażenie, skoro napisałeś pierwszego posta po 8śmiu latach na Sadolu...
Ciekawe czy rzeczywiście chodziło o kata, czy ktoś sobie dopowiedział bo znokautowany typ akurat leżał przy aucie.
chcieli mu zrobić japoński tuning , tak zwany ,, NIMAKATA" a ten zaraz agresja

Super Bohater! Oby więcej takich było! Jako kierowca posiadacz kilku pojazdów takiemu nawet miesięczną pensje bym oddał

Ale nie po głowie bo przyjdzie mu płacić jeszcze rentę do końca to się mu odechce katalizatora
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie