A na 9gagu lewacka gównoburza, że za młody na taką odpowiedź ze strony właściciela roweru.
"Hur Dur, trzeba było podejść i wyjaśnić",
"Hur Dur, za młody by rozumieć co robi",
"Hur Dur, trzeba było se zapiąć rower na łańcuch"
K🤬a, wyciągasz łapy po coś co jest moje, to licz się z każdą możliwą konsekwencją. Gówniarz dobrze wiedział co robi, najpierw przyczajka, rozeznanie i próba. Gość by podszedł wyjaśnić k🤬ie, że to co robi jest złe i zarobiłby z partyzanta kosę w nerkę, albo kulę w czaszkę, to nie Dania czy Holandia, a tak może wbił dodatkowe chromosomy do złodziejskiego łba, że do końca życia dostanie na własność 4 kółka.
"Hur Dur, trzeba było podejść i wyjaśnić",
"Hur Dur, za młody by rozumieć co robi",
"Hur Dur, trzeba było se zapiąć rower na łańcuch"
K🤬a, wyciągasz łapy po coś co jest moje, to licz się z każdą możliwą konsekwencją. Gówniarz dobrze wiedział co robi, najpierw przyczajka, rozeznanie i próba. Gość by podszedł wyjaśnić k🤬ie, że to co robi jest złe i zarobiłby z partyzanta kosę w nerkę, albo kulę w czaszkę, to nie Dania czy Holandia, a tak może wbił dodatkowe chromosomy do złodziejskiego łba, że do końca życia dostanie na własność 4 kółka.
podpis użytkownika
Nie jestem wszyscy, nie mam na imię każdy.
no i jak zwykle ucięte w najlepszym momencie.
podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.
janlew napisał/a:
Gruba przesada
A ja mam nadzieję, że jeszcze ręce mu połamał.
camson napisał/a:
A ja mam nadzieję, że jeszcze ręce mu połamał.
a ja mam nadzieje że, ciąg dalszy z łamaniem rąk będzie wkrótce na sadolu

Taką k🤬ę powinno się nie tylko skopać ale i legalnie odstrzelić.

Czy tylko ja myślałem, że rower jest taki duży a okazało się że śmierdziel który go kradnie jest taki mały?