📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:40

„wózka sklepowego”
Cierpisz na dysnagielski, dyspolski i dysmózgowie?

SkoPio1 napisał/a:
„wózka sklepowego”
Właśnie też nad tym myślałem. Laundry to chyba angielskie imię
Męskie, a cart to wózek. Więc to jest wózek należący do jakiegoś Laundrego. Czyli gość ukradł Laundremu wózek chciał go wsadzić do bagaznika. Teraz wreszcie rozumiem.
SkoPio1 napisał/a:
„wózka sklepowego”
Dzięki za motywację by ogarnąć jak blokować użytkowników. Takich z🤬bow co nigdy nic nie dodali i na wszystko narzekają powinno się banować, bo nic do tego portalu nie wnoszą.
pewnie miał być starostą na weselu i wózyczkiem wódę chciał wozić. pewnie po utracie szyby zadzwonił do młodego i powiedział, że ma w pompie tę funkcję

Po posturze i kapciach stwierdzam, że samica. Takie wypadki to norma u tej płci. Za bystre to to nie jest...
Buahah... Dobry trolling ziom.
baronturbina napisał/a:
Właśnie też nad tym myślałem. Laundry to chyba angielskie imię
Męskie, a cart to wózek. Więc to jest wózek należący do jakiegoś Laundrego. Czyli gość ukradł Laundremu wózek chciał go wsadzić do bagaznika. Teraz wreszcie rozumiem.
Buahah... Dobry trolling ziom.

SlimShady napisał/a:
Dzięki za motywację by ogarnąć jak blokować użytkowników. Takich z🤬bow co nigdy nic nie dodali i na wszystko narzekają powinno się banować, bo nic do tego portalu nie wnoszą.
Nie zesraj sie:D
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie