👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak ktoś przyjeżdża na napad na kiblu, to się nie spodziewam niczego więcej...
Szkoda, że gosciowi w busie noga ze sprzęgła się nie omsknęła, takby ich łądnie mógł rozsmarować...
Chcieli zabłysnąć zuchwałym napadem "w biały dzień", jednak białe zawsze jest nad czarnym.
nowynick napisał/a:
tata i tak nową kupi?
Akurat następnej już nie kupi. Kupię sam za hajs wypracowany przez firmę którą dziedziczę po tacie.
moze nei przjal skutera pod zastaw
Teraz opyli na ebay, zgarnie ubezpieczenie i wyjdzie na plus

@Syn_Milionera widocznie tyle ci po nim zostalo, bo nie zdolal cie wychowac na czlowieka.
btw ciekawe na ilu forach o tym pisze
ale czaicie tych ludzi co teraz u takiego typa robia lol
btw ciekawe na ilu forach o tym pisze
ale czaicie tych ludzi co teraz u takiego typa robia lol

niech ktos mi wytłumaczy, dlaczego uciekając zabrali ze sobą młotki ???? już 3 minuty nad tym myślę bardzo mnie to nurtuje ...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie