W końcu "kundel p🤬lony", jak część tutaj nazywa psy, się wykazał i zasłużył na kiełbę
Bez dźwięku jakby co.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
niech nie opuszcza ciebie twoja siostra pogarda
To tylko ustawka. Szkoda ze u nas ludzie z monitoringow domowych niewysylaja nagran jak ludzie wchodza na posesje , a ja byk na furtce jest napis uwaga zly pies. Wiele cikeawych nagran by sie znalazlo.
To jakieś c🤬y, a nie prawdziwe napadalce, skoro przestraszyli się kundla p🤬lonego.
To na pewno jakieś muslimy, bo oni boją się panicznie psów. Pare razy szedłem w Berlinie z psem, to c🤬je uciekali do sklepów.
"Bez dźwięku jakby co." - dzięki, serio. Bo nic nie wk🤬ia człowieka bardziej jak gmeranie przy kabelku, żeby sprawdzić czemu coś przerywa, albo tylko lewy kanał działa chociaż powinno być stereo, by na końcu się dowiedzieć, że to tylko wideo jest zj🤬e. Miło czasem dla odmiany wiedzieć, że coś jest zj🤬e od początku.
Ten przy bramie typowy Janusz. J🤬y zza winkla tylko zerka, co to się dalej odjebie
Robajson napisał/a:
To na pewno jakieś muslimy, bo oni boją się panicznie psów. Pare razy szedłem w Berlinie z psem, to c🤬je uciekali do sklepów.
Bo tam kundle watahami atakują ludzi. Nic dziwnego że się boją
A to nie jakiś pedał w kiecce?
Jacyś upośledzeni jestescie, że nie można po ludzku napisać "pies" tylko jak z🤬by "pieseł"
Xyz1939 napisał/a:
Jacyś upośledzeni jestescie, że nie można po ludzku napisać "pies" tylko jak z🤬by "pieseł"
sklej psiaku
Romek1312 napisał/a:
sklej psiaku
Romeczku lekcje odrobileś, ze mozesz w internecie cwaniaka zgrywać p🤬deczko?
Kiełbę w dupę co najwyżej
A to dobry jest kundel p🤬lony