👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Był kiedyś taki program w tv "Macie co chcecie", jeszcze bym im dorzucił więcej "tolerancji" i "kobiet z dziećmi".
To zdarzenie mialo miejsce w City of Stuttgart , stolicy Baden-Wurttembergi , jednego z najbogatszych miast w DE, podczas ostatnich zamieszek spowodowanych jak sie okazało kolejnym nalotem psów , tzw trzepanką , poprostu psy poszły w miasto i zaczeli trzepac kazdego napotkanego ,wszystkich jak leci... ale towarzystwo zgromadzone w centrum uznało ze takie działania są nadużyciem i są szykanujące , doszło do zamieszek czego skutkiem m.in było plądrowanie luksusowych sklepów , demolka suko-wozów oraz liczni ranni po obydwu stronach .. gazeta BILD ,cos ala nasze brukowce , opublikowal te właśnie nagranie tytułując je SHOCK video! Nie ma takiego czegoś jak Naród Niemiecki, Niemcy to obecnie, multi-kulti, wymieszanie ras i kolorów skóry, tak jak UK, USA , Francja. To już nie jest jednolity naród pod wzgledem koloru skóry, wyznania religijnego etc , pisząc o Niemcach musicie dodawac o Jakich chodzi : Białych Niemców , Azjatów Niemców etc, Niemcy to po USA 2 cel migracji na Świecie, chodzi oczywiscie o zarobki i socjal ! ok . 2 mln Polaków rownież tam egzystuje zeby oddac prawde. Dlatego tych co widzicie tych Arabów to mogą byc ludzie ktorzy juz tam od ktoregos pokolenia zyja i pracują , i maja jedno obywatelstwo Niemieckie, mimo iz w domach mówi sie w jezykach swych przodków . Z Ciekawszych informacji moge przytoczyc ze uśredniając oszczednosci Niemców (środki na koncie), kazdy z nich posiada ok 65'000 Euro oszczednosci zgromadzonych w samej tylko walucie na kontach bankowych(nie uwzgledniajac pozyczek/kredytow)==( usredniajac, jeden bedzie mial 150'000 , drugi 20'000 E.) . Wyobraźcie Sobie że kazdy Polak ma 289'000 PLN(65k Euro) na koncie , powiedzmy w roku 2019. Słowo "Wyobraźcie" Jest tutaj kluczowe...

Niemców bija?

podpis użytkownika
nie wszyscy muzułmanie to terroryści ale wszyscy terroryści to muzułmanie.

przyznam że takiego obrotu sprawy się nie spodziewałem,
bronili policjanta i pilnowali skutego,
szok
chyba że to tajniacy
szok
chyba że to tajniacy
edmund napisał/a:
przyznam że takiego obrotu sprawy się nie spodziewałem,
szok
chyba że to tajniacy
Prawdziwych niemców już niema czyli tylko jakiś odpowiednik Waffen SS....
Same c🤬te, co to może być za kraj? Irak? Afganistan? Pakistan? A nie, to Niemcy.
I udało się masonom wywołać wojny domowe już w prawie każdym kraju
Noemi1998 napisał/a:
Z Ciekawszych informacji moge przytoczyc ze uśredniając oszczednosci Niemców (środki na koncie), kazdy z nich posiada ok 65'000 Euro oszczednosci zgromadzonych w samej tylko walucie na kontach bankowych(nie uwzgledniajac pozyczek/kredytow)==( usredniajac, jeden bedzie mial 150'000 , drugi 20'000 E.) . Wyobraźcie Sobie że kazdy Polak ma 289'000 PLN(65k Euro) na koncie , powiedzmy w roku 2019. Słowo "Wyobraźcie" Jest tutaj kluczowe...
Z ciekawszych informacji to dzisiaj w radiu słyszałem, że 1/3 Niemców nie ma ŻADNYCH oszczędności i żyją z miesiąca na miesiąc. Nie wiem, może to Ci, którzy żyją w tym kraju na socjalu? Może w takim razie te oszczędności dzielą się na ludzi pracujących i emerytów?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie