Co za kórwa j🤬a, chcąc zakończyć swoje życie musiała wybrać akurat sposób żeby sp🤬olić życie jakiejś niewinnej osoby (osób) rodziny, pasażerów tego co szedł na czołówkę na 2 gim pasie.

Nie powiesi się takie w piwnicy, tylko smrodu musi narobić i zj🤬 dzień kilku osobom.
Do pieca.
Do pieca.

RagicMabbit napisał/a:
Co za kórwa j🤬a, chcąc zakończyć swoje życie musiała wybrać akurat sposób żeby sp🤬olić życie jakiejś niewinnej osoby (osób) rodziny, pasażerów tego co szedł na czołówkę na 2 gim pasie.
k🤬a, k🤬a, k🤬a, k🤬a i jeszcze raz K🤬A! ty analfabeto
@up
Wnosząc po tym, że całą resztę zdania napisał z polskimi znakami, poprawnymi przecinkami i poprawnie, śmiem zauważyć, że to na 90% było specjalnie.
Wnosząc po tym, że całą resztę zdania napisał z polskimi znakami, poprawnymi przecinkami i poprawnie, śmiem zauważyć, że to na 90% było specjalnie.

Sylyndrill - dzięki za wsparcie, jednakże nie było to specjalnie, jestem dyslektykiem, przez lata pracowania w WORD-zie całkowicie zatraciłem się w ortografii i interpunkcji, ubolewam nad tym równie bardzo jak nad spuszczaniem się nazigrammarów nad jakimś przekazem, często sensownym ale skrytykowanym bo brak jakiegoś przecinka albo kórwa przez "ó". muszę z tym żyć
aha był bym zapomniał - donwasyle - ssij dzidę kórwa ty malkontencie
aha był bym zapomniał - donwasyle - ssij dzidę kórwa ty malkontencie
RagicMabbit napisał/a:
Akurat tu by nikomu nie sp🤬oliła, od tak na drodze bez pasów, domów itd. wylatuje na ulicę to proste, że się chce zaj🤬. Do tego jest w końcu nagranie jak tępy k🤬iszon wylatuje na ulice więc kierowca ciężarówki musiałby czekać na odszkodowanie o ile zniszczyła by przód wozu w co wątpie

Up. Albo ty, albo ja czegoś nei rozumiesz (m). Jest jeszcze 3 opcja - zabicie kogoś (nawet nieumyślne) jest dla ciebie bułką z masłem... ale w opcje 3 nie wierzę, po prostu brak ci wyobraźni.