Tutaj mamy znanego lekarza pokazującego co się dzieje kiedy arab ma kontakt z wodą .... Spokojnie nikt nie ucierpiał
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
🔥
Chłopcy będą chłopcami
- teraz popularne
Marne te chrzciny. Powinien każdą do wanny pod wodę na trzy minuty. Którą Allah zabuerze-taka jego wola, która przeżyje, niech żyje. Tu ledwo kurz zmył.
oni myją dupę wodą po sraniu a my rozcieramy to papierem, no cóż....
psyhepl napisał/a:
Mów za siebie ciapafilu.
psotna_c🤬ka napisał/a:
Mów za siebie ciapafilu.
tyko że gość ma rację inteligencie
Con4terPro96 napisał/a:
tyko że gość ma rację inteligencie
Ja mam bidet... Może ciebie nie stać.
psyhepl napisał/a:
Ja też myję dupę po sraniu o ile nie jest to Orlen.
@Con4terPro96: spróbuj sobie w ich klimacie podetrzeć papierem. Nie trzeba wielkiej inteligencji żeby wiedzieć jak to się skończy.
Muj stary jebie 1,5 litra wódki dziennie o 3:00-3:15 telepie się jak galareta to mu po przez słomkę wódkę mu podajemy setka wypije i zamienia się osobom pełny miłości ojciec ja po tym dniu do działo się w leśnicy a wynajelem pokuj z kuchnią dwoma łaziekavy i jednym wychodkiem jak by te dwie były zajęte pensione da 5 stelle e costo era 100 tera wzrosło 120 to i tak mało a tranwaje do leśnicy mam praktycznie pełen wypas a co do mojego ojca wigilię spędziłem u państwa aleskich bo z pijakami mamy do tyczenia
kubaska5 napisał/a:
Muj stary jebie 1,5 litra wódki dziennie o 3:00-3:15 telepie się jak galareta to mu po przez słomkę wódkę mu podajemy setka wypije i zamienia się osobom pełny miłości ojciec ja po tym dniu do działo się w leśnicy a wynajelem pokuj z kuchnią dwoma łaziekavy i jednym wychodkiem jak by te dwie były zajęte pensione da 5 stelle e costo era 100 tera wzrosło 120 to i tak mało a tranwaje do leśnicy mam praktycznie pełen wypas a co do mojego ojca wigilię spędziłem u państwa aleskich bo z pijakami mamy do tyczenia
Zrobił cię po pijaku, to już wiemy i tego nie zmienisz. Ale spróbuj sobie pomóc i nie chlej razem z nim na litość boską. Alko zabija szare komórki, a ty nie masz czym szastać
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie