👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A mógł go k🤬a przejechać solidnie p🤬lnąć = trup nie ma możliwości obrony hehehehe
Byłby świetnym piłkarzem, taka gra aktorska... Równie żałosny poziom.

W takich przypadkach nie chwalisz się, że masz kamerę, tylko wzywacie policję i dopiero wtedy oznajmiasz, że masz wszystko nagrane, wtedy taki głupek zostanie ukarany, a i jeszcze mógł ci blachę wgnieść i porysować, to i za naprawdę zapłaci, a jak mu powiesz, że masz kamerę, to ucieknie i tyle.
Obóz reedukacyjny i dieta wodno-chlebowa po 16 godzinnym dniu ciężkiej pracy fizycznej.
w normalnym świecie powinien mieć wybite zęby i złamaną rękę - a p🤬lonym syfie. którym żyjemy, zalecałbym wezwanie policji, straży pożarnej, pogotowia i dopiero wtedy pochwalenie się nagraniem
Nie chciał up🤬lić sobie jedynej bluzy jaką ma, więc został na masce zamiast paść na glebę. Wyglądałoby to bardziej realistycznie
Wp🤬l dla obu. Przebiegający to kretyn ale kierowca też powinien pomyśleć że ktoś mu k🤬a wbiegnie na j🤬e przejście dla pieszych.
Z takim czasem reakcji to by se nawet w szachach nie poradził.
kabaszma napisał/a:
Wp🤬l dla obu. Przebiegający to kretyn ale kierowca też powinien pomyśleć że ktoś mu k🤬a wbiegnie na j🤬e przejście dla pieszych.
Nie zesraj się.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie