📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:44
Popierać jakiegokolwiek policjanta, to jak popierać jakiegokolwiek polityka.
Quassar napisał/a:
czemu kierowca auta dziwnie zwolnił przed policją skoro pasy dla pieszych był puste(...)
Przepisy zabraniają wyprzedzania przed i na pasach - nie musi być żadnych pieszych w promieniu kilometra. A jak jedno auto zwalnia to drugie jadące ze stałą prędkością je wyprzedza ...
Miałem identyczną sytuację jak jechałem do roboty zaraz po wprowadzeniu tego przepisu. Jazda 40 lewym pasem. A przy przejściach hamowanie do zera. Nie mam kamerki, ale coraz bardziej się przekonuje o wejściu w posiadanie takowej.
Kierunkowskaz to tylko dupochron jak zauważyli, że się chyba nie uda.
Zwykłe ciule policyjne a nie policja. Ostatnio też widziałem jak gościa tak samo zrobili i to w środku dnia. Ruch jak cholera, samochodów pełno, droga dwupasmowa - dwujezdniowa, wszyscy jadą normalnie, mniej więcej podobnym tempem i doczepili się do tego z lewej, że niby wyprzedzał tego z prawej na przejściu dla pieszych. A co miał zrobić? Dawać po heblach przed przejściem? Ha tfu na taką "policje".
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie