📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:19

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Popierać jakiegokolwiek policjanta, to jak popierać jakiegokolwiek polityka.
Zarejestruj napisał/a:
zwalniało bo skręcali w prawo a jakiś atencjusz robi gówno burze.
Nawet jeżeli nie mieli złych zamiarów (a mieli - trochę logiki) to jednak domyślne negatywne podejrzenia ludzi z dupy się nie wzięły. Na swoją reputację często bardzo ciężko "pracują".
Quassar napisał/a:
czemu kierowca auta dziwnie zwolnił przed policją skoro pasy dla pieszych był puste(...)
Przepisy zabraniają wyprzedzania przed i na pasach - nie musi być żadnych pieszych w promieniu kilometra. A jak jedno auto zwalnia to drugie jadące ze stałą prędkością je wyprzedza ...
Miałem identyczną sytuację jak jechałem do roboty zaraz po wprowadzeniu tego przepisu. Jazda 40 lewym pasem. A przy przejściach hamowanie do zera. Nie mam kamerki, ale coraz bardziej się przekonuje o wejściu w posiadanie takowej.
Kierunkowskaz to tylko dupochron jak zauważyli, że się chyba nie uda.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie