Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Podczas spotkania wyborczego w Pennsylvanii doszło do ataku na Donalda Trumpa. Trump z zakrwawionym uchem podczas wznoszenia okrzyków do zgromadzonego tłumu został ściągnięty ze sceny przez agentów Secret Service.

Zmieniono 3 razy Zgłoś
rayananer 2024-07-15, 19:05 2
nikt z was nie pomyślał, że strzelić do tłumu mógł ktoś inny? a ucho trampka może zostać operacyjnie 'uszkodzone' bo na zdjęciach z krwią nic nie było oprócz czerwonego ucha..jak dla mnie c🤬jowo zaplanowany teatr dla gojów.. sam bym lepszy scenariusz napisał xd a ten łeb niby 'zamachowiec' myślicie że nikt by nie zdechł dla takiej chwili? Jedni powiedzą, że był c🤬jem, drudzy że bohaterem a typ po prostu zdechł na oczach całego świata- niejeden by z pewnością powtórzył jego wyczyn..xd a może i wszyscy tam zgromadzeni to grali swoje role? wgle trampek dostaje w ucho a typ zaczyna walić sam nie wie gdzie? xD snajperzy a przynajmniej policja powinna być w budynkach zabezpieczać wszystkie budowle/potencjalne miejsca do oddania strzału.. ee p🤬lenie jak z WTC i ko🤬ami w środku heh.
Zgłoś
paragon0 2024-07-15, 19:44
figas napisał/a:

@: nie próba tylko to był zamach na życie tylko nie udany xd

No rzeczywiście, "próba zamachu" co ja napisałem? xD
Zgłoś
BrianGriffin 2024-07-16, 0:28
tak blisko

podpis użytkownika

Antynatalizm - szanuję.
Zgłoś
SokZtućka 2024-07-16, 8:21 2
Jakiś lewak strzelał, jak widać to nieudacznik jak wszystkie lewusy
Zgłoś
ConantheBarbarian 2024-07-16, 18:10
Tangled US flag resembling ‘angel’ has internet convinced Trump was protected by God

More proof that Trump is a God King.

podpis użytkownika

"What is the best thing in life? To crush your enemies, to see them driven before you and to hear the moans of their women!"
Zgłoś
Konto usunięte 2024-07-16, 19:46
rayananer napisał/a:

a może i wszyscy tam zgromadzeni to grali swoje role? wgle trampek dostaje w ucho a typ zaczyna walić sam nie wie gdzie? xD snajperzy a przynajmniej policja powinna być w budynkach zabezpieczać wszystkie budowle/potencjalne miejsca do oddania strzału.. ee p🤬lenie jak z WTC i ko🤬ami w środku heh.

Ja myślę że to ty grasz rolę, nie wiem czy świadomie czy nie. Może to czip w twoim ciele kazał Ci napisać to. Myślę że telefon też podszeptuje Ci różne rzeczy gdy śpisz. 5g to już inna historia.
Zgłoś
CzerstWybut 2024-07-17, 3:17
rayananer napisał/a:

nikt z was nie pomyślał, że strzelić do tłumu mógł ktoś inny? a ucho trampka może zostać operacyjnie 'uszkodzone' bo na zdjęciach z krwią nic nie było oprócz czerwonego ucha..jak dla mnie c🤬jowo zaplanowany teatr dla gojów.. sam bym lepszy scenariusz napisał xd a ten łeb niby 'zamachowiec' myślicie że nikt by nie zdechł dla takiej chwili? Jedni powiedzą, że był c🤬jem, drudzy że bohaterem a typ po prostu zdechł na oczach całego świata- niejeden by z pewnością powtórzył jego wyczyn..xd a może i wszyscy tam zgromadzeni to grali swoje role? wgle trampek dostaje w ucho a typ zaczyna walić sam nie wie gdzie? xD snajperzy a przynajmniej policja powinna być w budynkach zabezpieczać wszystkie budowle/potencjalne miejsca do oddania strzału.. ee p🤬lenie jak z WTC i ko🤬ami w środku heh.

Mógł byś powtórzyć ten wyczyn !!! Wszyscy tu czekamy i kibicujemy ci.
Zgłoś
Radsey 2024-07-17, 8:49
Dla mnie to jest cholernie dziwne, wcześniej wiedzieli że jakiś pajac z bronią się czołga po dachu, mimo tego nic z nim nie zrobili, jeszcze pozwolili mu oddać kilka strzałów.

To był ustawiony zamach na Trampka na 100% ale szczęście miał że w momencie strzału odwrócił głowę i dostał w ucho.
Zgłoś
Centurion 2024-07-17, 16:28

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś