Podczas spotkania wyborczego w Pennsylvanii doszło do ataku na Donalda Trumpa. Trump z zakrwawionym uchem podczas wznoszenia okrzyków do zgromadzonego tłumu został ściągnięty ze sceny przez agentów Secret Service.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
Jak nic śmierdzi ustawką gdyby tylko chcieli zrobili by z nim to samo co z Kennedym albo Lincolnem , została by po nim jedynie plama krwi
Snajperzy to chyba jak u nas ochrona, bez grupy inwalidzkiej nie przyjmują.
czołgającego się gościa na dachu powinni widzieć zanim on zobaczył Trumpa który był dużo niżej od nich
widok z pozycji snajperów na dachu:
widok z pozycji zamachowca - czerwony; snajperzy - zielony; Trump - niebieski
czołgającego się gościa na dachu powinni widzieć zanim on zobaczył Trumpa który był dużo niżej od nich
widok z pozycji snajperów na dachu:
widok z pozycji zamachowca - czerwony; snajperzy - zielony; Trump - niebieski
Jak jaranie się piłka nożną jest pedalstwem to wierzenie w polityków jest transseksualizmem z pedofilstwem
Na początku pomyślałem, że to ustawka, ale po tym jak okazało się że ktoś postronny zginął, to myślę że to wystarczający dowód na to że to BYŁA próba zamachu na życie byłego prezydenta Stanów Zjednoczonych.
@paragon0: nie próba tylko to był zamach na życie tylko nie udany xd
ale widzicie, Trump nie jest głupi i najwyraźniej przegląda Sadola. Pierwsze co powiedział do agentów, to żeby mu pomogli założyć buty, które mu spadły.
figas napisał/a:
@: nie próba tylko to był zamach na życie tylko nie udany xd
No rzeczywiście, "próba zamachu" co ja napisałem? xD
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie