Podczas spotkania wyborczego w Pennsylvanii doszło do ataku na Donalda Trumpa. Trump z zakrwawionym uchem podczas wznoszenia okrzyków do zgromadzonego tłumu został ściągnięty ze sceny przez agentów Secret Service.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
Pedator napisał/a:
Strzelał z Mosberga 15. Ja ślepak na strzelnicy na 50 metrów to bez lunety ledwo w tarcze trafiam .
Jestem strzelcem i strzelam z mossberga mmr pro, cal. 223. Na 100m z przyrządów mechanicznych skupienie 2MOA (6cm) nie jest jakimś ogromnym wyczynem. Strzelanie z niego na 300m skutecznym ogniem jest również bez problemu. Trump ma niesamowite szczęście, że dostał w ucho.
Co jest nie tak z tymi zamachowcami??? najpierw na Slowacji gosciu spartolił, teraz w USA :/
pazuzu napisał/a:
ta i ktos paintballem zabil dwie osoby i ranil kilka innych? Demokraci i ich propaganda xD
Dobrze, że do niego strzelali a nie czytał Wasze komentarze, bo one są bardziej niebezpieczne dla mózgu niż penetracja ołowiem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie