Podczas spotkania wyborczego w Pennsylvanii doszło do ataku na Donalda Trumpa. Trump z zakrwawionym uchem podczas wznoszenia okrzyków do zgromadzonego tłumu został ściągnięty ze sceny przez agentów Secret Service.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:39
"Zostałem postrzelony kulą, która przebiła górną część mojego prawego ucha - poinformował były prezydent USA Donald Trump na swoim portalu społecznościowym TRUTH Social.
Od razu wiedziałem, że coś jest nie tak, usłyszałem świst, strzały i od razu poczułem, jak kula przebija skórę. Było dużo krwawienia i wtedy zrozumiałem, co się dzieje. BOŻE BŁOGOSŁAW AMERYKĘ!"
Od razu wiedziałem, że coś jest nie tak, usłyszałem świst, strzały i od razu poczułem, jak kula przebija skórę. Było dużo krwawienia i wtedy zrozumiałem, co się dzieje. BOŻE BŁOGOSŁAW AMERYKĘ!"
pazuzu napisał/a:
Ale czekaj gdzie ja napisałem że ten zamach to jakiś fake? skomentowałem post innego ziomka który pisał i teoriach na wykopie i ja nspisalem że na Twitterze są też komentarze że to ustawka. co nie znaczy że ja to popieram 🙂
Przecież ja nie pisałem, że ty coś pisałeś, wiem co ty pisałeś i wiem co ja pisałem. Nie jesteś tu jedynym lewoskrętnym, ani ich rzecznikiem. Ostańcie z bogiem, Jantoś. Precz z komuną, niech żyje wolna Polska.
Irenvelle napisał/a:
Wlasnie wygral wybory
Niestety masz rację. Populizm jest w cenie.
guliusz napisał/a:
Żadnego ucha mu nikt nie odstrzelił , trampek wiedział co się wydarzy i wysadził woreczek ze sztuczną krwią koło ucha co miał przylepiony
haha kolejny foliarz, nie moge xD
jakieś bzdury o woreczku z krwią, przylepionym za uchem.
obudź się, a nie rozsiewaj jakichś odklejonych teorii spiskowych.
człowieku, jak już coś, to on miał pojemniczek z krwią w rękawie i na znak snajpera uniósł rekę że niby został trafiony.
Jeśli rzeczywiście ludzie zgłaszali, że widzą gościa z bronią i ss ani policja nie zareagowali, tylko czekali jak zamachowiec odda strzały to jest to robota służb np CIA, tak jak to było w przypadku Kennedy’ego.
A tak poza tym te małe kobietki w ss to jakaą farsa:)
A tak poza tym te małe kobietki w ss to jakaą farsa:)
guliusz napisał/a:
Kolor krwi zupełnie nienaturalny , za bardzo czerwony, poza tym nie widać śladu uszkodzenia ucha . Snajper na dachu sto metrów od trampka i nikt go nie zdejmuje ? Śmierdzi mi to strasznie .
Każdy musi sam wnioski wyciągnąć
Nie no 3 budynki na krzyż z niełatwym dostępem na dach a chłop sobie tam wszedł i na dodatek zdążył oddać strzały a trump cały na biało dostaje tylko w ucho, bardziej hollywodzko to nie może brzmić
Irenvelle napisał/a:
Wlasnie wygral wybory
Wybory tak , ale liczenie glosów jeszcze nie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie