Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jest tu podstawowy błąd logiczny.
Widziałeś jego ryj? To teraz przypomnij sobie jak wyglądali Habsburgowie.
Dla tych, którzy piszą, że to była ustawka (wiadomo, antifa współpracuje z Trampem) chętnie odstrzelę wam kawałek ucha z kilkuset metrów. Który odważny?
Ale ogarniasz, że jeśli to była ustawka, to nie musiał nawet w trampka celować?
Ja odleciałem... Spokojnie, nie pisałem o tobie, tak ogólnie o całej waszej hołocie. Ostatnio wyszedłem z piwnicy i sam zagadałem do pięknej dziewczyny, i co, łyso ci teraz.
Jako reptilian nie poczułem się urażony 🙂 a co do tej dziewczyny to za gadanie do matki się nie liczy 😀
Jako reptilian nie poczułem się urażony
Widzisz... a teraz sztuczna krew, zamachowiec sterowany falami radiowymi, orgia dowodów z raportu mniejszości itd. Chyba zostaliście tzw. "szurami".
Ale ogarniasz, że jeśli to była ustawka, to nie musiał nawet w trampka celować?
Ale ogarniasz, że skoro nie udał się impiczment, skoro nie udało się go wyeliminować przez "wolne sądy", to wasze ukochane lewactwo postanowiło go zamordować? Ale przyznaj się, gdyby twój koleżka z antify odstrzeliłby mu łeb, to dopiero byś się cieszył.
Widzisz... a teraz sztuczna krew, zamachowiec sterowany falami radiowymi, orgia dowodów z raportu mniejszości itd. Chyba zostaliście tzw. "szurami".
Ale czekaj gdzie ja napisałem że ten zamach to jakiś fake? skomentowałem post innego ziomka który pisał i teoriach na wykopie i ja nspisalem że na Twitterze są też komentarze że to ustawka. co nie znaczy że ja to popieram 🙂
Ale ogarniasz, że skoro nie udał się impiczment, skoro nie udało się go wyeliminować przez "wolne sądy", to wasze ukochane lewactwo postanowiło go zamordować? Ale przyznaj się, gdyby twój koleżka z antify odstrzeliłby mu łeb, to dopiero byś się cieszył.
oczywiście, że bym się cieszył, tylko gdyby to był faktycznie zamach, to byś umarł z tęsknoty za trampkiem. Ciekawie też was ograli, że popieracie miliardera wyzyskiwacza i twierdzicie, że jesteście prawicowi

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie