Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 40 minut temu
Jadę dziś rano z córką do Szpitala do Warszawy i takiego jegomościa spotkałem na drodze S7. Sytuacja bardzo podobna do akcji z Arteonem i Seatem z tym, że ja przeglądam sadola i spodziewałem się takiego ruchu z jego strony (próba zepchnięcia w 0:42s, na początku filmu przyhamowanie gw🤬towne z ok 120km/h).

Nie odbiłem tylko przygotowałem się na kontakt i wyprowadzanie z ew poślizgu.
korciło dać lekko w prawo ale wiecie - córka, wizyta u lekarza i te sprawy. A może nie chciałem go zabić... nr rej jest informacją publiczną, nie zakrywam.
Nie ma kontekstu, nie spotkaliśmy się wczesniej na drodze, nie zajechałem mu ani nic z tych rzeczy. Puściłem mu kilka razy długimi jak mi zajechał, nic poza tym.
Zwróćcie uwagę na moment przyhamowania mnie i jak choinka zapachowa się zachowywała. A blokowała ją jeszcze jedna zawieszka.

Zgłaszam dziada za próbę zabójstwa mnie i mojej córki oraz stworzenia zagrożenia na drodze/katastrofy lądowej w postaci karambolu na drodze szybkiego ruchu. Jakbym odbił zgodnie z logiką to złapałbym pobocze, barierkę i cholera wie co jeszcze. Jechałem suvem, także spodziewałem się dachowania i walących we mnie pozostałych aut.

Tak, mocowanie kamerki do ogarnięcia bo przenosi bujanie. Materiał własny
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
petru23 2023-04-13, 15:21 1
Ja tylko przypomne, że chodzi o próbę zepchnięcia na barierki w 0:42 a nie przyhamowanie

Obejrzyjcie film, później cwaniakujcie.
Zgłoś
ponsky84 2023-04-13, 16:15
panie Ryśku Petru lub drogi Ryszardzie albo po prostu rychu.
musisz pokazac dluzsze nagranie tak z okolo 45 sekund wczesniej.
komisja musi sprawdzic zweryfikowac czy miales aktualną subskrypce na lewy pas.
podejrzewam ze pan ci dal sygnal przypominajacy ze za dlugo byles na tamtym pasie.
w anglii tez sie przyklejacie na lewy pas i tylko tym pasem jazda czy nie?
Zgłoś
daniel4321 2023-04-13, 18:57
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Dragvar 2023-04-13, 19:22 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Arashi91 2023-04-13, 19:52 1
Zgłoś
werther 2023-04-13, 22:22 1
Zgłoś
PhantomMask 2023-04-13, 22:26 1
Zgłoś
ellsworth 2023-04-13, 22:57
Serio nikt nie ogarnął tego co się stało na prawdę? Gościu zwyczajnie wcisnął sprzęgło żeby zmienić bieg i but chwycił mu też hamulec stąd takie depnięcie w podłogę. Jak miałem seicento to wiele razy zdarzyła mi się ta sytuacja, bo tam pedały są w rozstawie pod nogę pięciolatka, ale nawet przy normalnym rozstawie wystarczy że noga omsknie się o te 2 cm i taki jest efekt.
Zgłoś
zbinek25 2023-04-13, 23:32 3
Zgłoś
SlimShady 2023-04-13, 23:40 3

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
petru23 2023-04-14, 1:07 2
Zgłoś
postpost 2023-04-14, 8:02 5
Zesrali sie tatusiowie sadolowi na "jazde ze zbyt dużą prędlością z CURkom". Haha koń by się uśmiał.

A jak z🤬b suborg wrzuca tłuczenie bombelkow to jest łalalalalalla oh shieeet jazda WINCYJ!

TFU na was hipokryci.
Zgłoś
BigLebovsky 2023-04-14, 12:16 1
Zgłoś
pakmator 2023-04-14, 15:13
Zgłoś
Polak1988 2023-04-14, 16:15
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem