Jadę dziś rano z córką do Szpitala do Warszawy i takiego jegomościa spotkałem na drodze S7. Sytuacja bardzo podobna do akcji z
Arteonem i Seatem z tym, że ja przeglądam sadola i spodziewałem się takiego ruchu z jego strony (próba zepchnięcia w 0:42s, na początku filmu przyhamowanie gw🤬towne z ok 120km/h).
Nie odbiłem tylko przygotowałem się na kontakt i wyprowadzanie z ew poślizgu.
korciło dać lekko w prawo ale wiecie - córka, wizyta u lekarza i te sprawy. A może nie chciałem go zabić... nr rej jest informacją publiczną, nie zakrywam.
Nie ma kontekstu, nie spotkaliśmy się wczesniej na drodze, nie zajechałem mu ani nic z tych rzeczy. Puściłem mu kilka razy długimi jak mi zajechał, nic poza tym.
Zwróćcie uwagę na moment przyhamowania mnie i jak choinka zapachowa się zachowywała. A blokowała ją jeszcze jedna zawieszka.
Zgłaszam dziada za próbę zabójstwa mnie i mojej córki oraz stworzenia zagrożenia na drodze/katastrofy lądowej w postaci karambolu na drodze szybkiego ruchu. Jakbym odbił zgodnie z logiką to złapałbym pobocze, barierkę i cholera wie co jeszcze. Jechałem suvem, także spodziewałem się dachowania i walących we mnie pozostałych aut.
Tak, mocowanie kamerki do ogarnięcia bo przenosi bujanie. Materiał własny
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Policeman napisał/a:
Dobrze napisał ci typ w top komentarzu, sam jesteś tak samo w c🤬j z🤬bem, spotkał się wieśniak z Radomia z wieśniakiem z Grodziska i wieśniaki się poprztykały na drodze. Wieziesz palancie córkę do szpitala i wcale nie jedziesz 120 km/h, myślisz, że kogoś tu w c🤬ja zrobisz ze swoją prędkością? Nap🤬lasz ze 180 km/h, często przeglądam filmy z kamerki na trasie i wiem jak wygląda 120 km/h a jak prawie 2x więcej. Coś około setki to jadą goście na prawym pasie, a doganiasz ich błyskawicznie.
Lepiej... WGR to Grójec xd
Polaczki jak zwykle podzielone, jak ma być dobrze jak takie guwno mnie otacza.
Gość chciał wyprzedzić, bo ma takie prawo, za to ty zap🤬lasz i uważasz, że droga jest tylko dla ciebie, a reszta niech wyp🤬ala! gość zachował się jak k🤬s, ale sam się też ta zachowałeś! mnie też wk🤬iają takie niedoj🤬e książęta nap🤬lające światłami po plecach, bo tylko on ma prawo do wyprzedzania! weź to usuń i nie rób z siebie ofiary, i ta "próba zabójstwa" no k🤬a kabaret!
konto usunięte
2023-04-15, 22:19
Upublicznianie danych w postaci numerów rejestracyjnych nie jest czasem przestępstwem?
Gość na Stopcham nawet tego kniota wysłał
stop-cham.pl/proba-zepchniecia-z-drogi/
PIs napisał/a:
Gość na Stopcham nawet tego kniota wysłał
Film za ze 30tys wyświetleń ma YT, ktoś zrobił to za ciebie
macie całość specjaliści. Dźwięku nie nagrywam od dawna, bo i tak YT wycisza ze względu na prawa autorskie utworów muzycznych (Radio i BT)
Macie tam mnie grającego 180kmh kilkaset km lewym pasem blokując porządnych , tiry mknące po 150kmh i to, że goniłem dziada od domu aż mi się udało, tylko po to aby pomagać mu ręką.
Powinieneś jako polak i katolik przyznać mu rację, potwierdzić że ma siurka większego, zjechać na prawy pas i kontynuować jazdę zgodnie z przykazaniami.
Powiem jedno, nawet jak ktoś zamula lewy pas, wk🤬ia nas długimi czy szereg innych pomysłów, to jeżeli ktoś nie wytrzymuje ciśnienia i w "zemście" bawi się w hamowanie przed maską lub zajeżdża na drugi pas to jest p🤬lnięty i nie powinien wsiadać za kółko, bo frustraci są gorsi od pijaków.
Może ja się mylę ale wystarczyłoby odpuścić pedał gazu zamiast strzelać długimi, pozwoliłoby to zachować płynność ruchu i uniknęłoby to późniejszej akcji pucowania się i tłumaczenia na tym portalu. Zawsze się zastanawiam, dlaczego nie można po prostu odpuścić?
Nomads95 napisał/a:
Upublicznianie danych w postaci numerów rejestracyjnych nie jest czasem przestępstwem?
Nie.To nie sa dane osobowe
Jakie k🤬a awaryjne hamowanie, widziales dobrze co chce zrobic, wystarczylo tylko chwile wczesniej zdjac noge z gazu, ale k🤬a twoj maly mozdzek na to nie pozwolil.
konto usunięte
2023-04-24, 20:26
Co za z🤬by tu jape drą. Nie no, faktycznie chłopa wina, że był z dzieckiem, chooj że tamten jeździ jak psychopata i stwarza zagrożenie dla całego szwadronu kierowców dookoła. Chłop był z dzieckiem i koniec. Powinien jeszcze psychopatę w dupę na pożegnanie pocałować i przeprosić