📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:17

od 4rtego obrazka kazde dalsze ucięcie rogow powoduje ze na punktach styczności z kolem pozostaje pewien odcinek, którego nie dało by się uciąć nawet gdybysmy ucinali w nieskonczoność
słabe :/
słabe :/

Wiedziałem, że będzie od tego specjalista, który nas oświeci w tym temacie

johny - to nie o to chodzi ze sie nie da ucinac. Da sie ucinac caly czas w niskonczonsc, problem jednak w tym ze caly czas idziesz albo w gore, albo w bok, a krawedz okregu idzie pod skosem. Czyli dla kazdych dwoch niskonczenie krotkich odcinkow ktore tworza trojkat prostkatny nalezalo by obliczyc dlugosc jego przeciwprostokatnej ze wzoru pitagorasa, wtedy wyjdzie PI.
Inaczej: różnica między bokami trójkąta prostokątnego a jego przeciwprostokątną nie dąży do zera.
Inaczej: różnica między bokami trójkąta prostokątnego a jego przeciwprostokątną nie dąży do zera.
nie wiem o co tu chodzi, nawet nie będę zwalał tego na kaca który mnie dziś męczy ale wygląda mądrze. Brakuje jednego piwka aby wyjść z poczekalni dlatego je postawie. Dzisiaj mam gest.

dla ziomów, którzy są na tyle głupi, żeby sie z tego śmiać, polecam stronkę www.rozkminiacze.pl tu jest po polsku, ale jest tego mało. Jak ktoś ma trochę rozumu i zna język amerykański: www.trollscience.com
mildyner napisał/a:
Jak ktoś ma trochę rozumu i zna język amerykański
Język amerykański

think666 napisał/a:
Język amerykański![]()
tak ignorancie jeden instnieje jezyk amerykanski
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie