Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Problem
Nocturno • 2015-11-14, 12:59
To uczucie, gdy prosisz o kondony przy kasie, a baba patrzy na twój ryj z niekrytym zdziwieniem...

podpis użytkownika

♱ We do not go further... Here begins the Land od Phantoms ♱
Zgłoś
N................o 2015-11-14, 13:46 13

Zgłoś
~Velture 2015-11-14, 14:22 27
Co to k🤬a kondoN?

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
M................r 2015-11-14, 16:16 1
^Google też nie wie.^
Zgłoś
MaratHS 2015-11-14, 17:12 6
Dlatego zamiast kupować prezerwatywy w osiedlowym warzywniaku polecam zrobić kilka kroków więcej i wybrać się do apteki, albo do samoobsługowego marketu. A po drugie jeśli kobieta nie połyka i nie bierze tabletek antykoncepcyjnych to tak na prawdę nie kocha... tyle w temacie.

Choć nie ukrywam, że mam straszną satysfakcję jak stoję w kolejce w biedrze, za mną jakaś starowinka typu moher, a moim jedynym produktem który kupuję są kondomy.

Ps Tak naprawdę nie r🤬am, ale muszę przynajmniej robić takie pozory

podpis użytkownika

"To nasze podejście do życia determinuje podejście życia w stosunku do nas."
~Earl Nightingale
Zgłoś
Bonawentura Bonaparte 2015-11-14, 18:24 2
Pamiętam jak nigdyś jeden z działaczy sportowych skomentował niespodziewaną wygraną swojego zespołu z dużo mocniejszym rywalem:

- Panie redaktorze, bo czasami jest tak, że i ślepy, kulawy kundel na obcej wsi zar🤬a.

Dlatego ziomek nie przejmuj się. Babeczka stojąca przy kasie pewnie sama dawno bolca nie widziała.
Wykorzystuj okazje! R🤬aj póki ciepła!
Zgłoś
P................z 2015-11-14, 18:25 3
zwłaszcza jak to jest kasa w PKP
Zgłoś
KrisCFC 2015-11-14, 18:29 1
MaratHS napisał/a:

Choć nie ukrywam, że mam straszną satysfakcję jak stoję w kolejce w biedrze, za mną jakaś starowinka typu moher, a moim jedynym produktem który kupuję są kondomy.

Ja zazwyczaj kupuję w rossmanie, przeważnie biorę do tego płyn do płukania ust, a ostatnio brałem też butelkę martini bianco, musi to ciekawie wyglądać.

podpis użytkownika

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
czarnyblack 2015-11-14, 18:32 1
Cytat:

To uczucie, gdy prosisz o kondony przy kasie, a baba patrzy na twój ryj z niekrytym zdziwieniem...

Zawsze możesz się wybronić, że lubisz bezpieczny sex z ojcem.
Zgłoś
evilmatt 2015-11-14, 18:32 3
JA swego czasu brałem zestaw składający się z piwa, kondomów i kefiru. Mina kasjerki bezcenna

podpis użytkownika

Si vis pacem para bellum
Zgłoś
MiotaczBobruf 2015-11-14, 18:33
No jak jesteś rudym konfidentem to każdy by się zdziwił
Zgłoś
h................o 2015-11-14, 18:48 3
Dlatego walenie konia jest lepsze, unika się takich niezręcznych sytuacji.
Zgłoś
hrabia9933 2015-11-14, 18:48 1
widac, ze Twoj stary tez nie wiedzial, ze do antykoncepcji służy KONDOM

podpis użytkownika

Wszelkie moje komentarze mają charakter satyryczny, a ich zadaniem jest wywołanie uśmiechu na chociaż jednej mordzie, ceną wk🤬ienia dwóch.
Zgłoś
qwerq221 2015-11-14, 18:48 6
K🤬a wielkie mi rzeczy bo baby są pok🤬ione i tyle. Jak miałem 18 lat i wreszcie znalazła się pierwsza c🤬a do regularnego r🤬ania to musiałem się zmierzyć z tym samym problemem co wszyscy młodzi faceci i kupować kondomy. Nie ukrywam na początku tylko szybkie akcje na stacjach benzynowych biorę płace odliczoną kasę i wyp🤬alam. Po kilku miesiącach takiego "działania" znudziło mi się latanie co 2 dzień na cpn i musiałem odważyć się i iść do apteki po większą paczkę gum takie 12 sztuk. Chodziłem z apteki do apteki szukając aptekarza bo we wszystkich k🤬a same j🤬e okularnice do tego podstarzałe. Ale wreszcie się udało znaleźć jedną z aptekarzem i mówię mu, że chce kondomy pokazałem mu ręką które gość zwyczajnie się uśmiechnął, ale bez żadnego zj🤬ego komentarza, zwyczajnie dał mi paczkę, zapłaciłem i wyszedłem. Dopiero po kilku razach gdy kupowałem w tej samej aptece u tego samego aptekarza kondomy dotarło do mnie, że to k🤬a zwyczajna sprawa czy masz k🤬a 40 lat czy masz k🤬a 17 i zacząłem kupować już bez żadnej wewnętrznej blokady gumy wszędzie.

Czyli jeśli jesteś młodym mężczyzną, który dopiero zaczyna kupować kondony to radziłbym omijać j🤬e kasjerki czy aptekarki bo dopiero później jak już będziesz miał wyj🤬e gdzie i kiedy kupujesz gumy to, to czy ona zrobi głupią minę srającego kota będziesz miał tak głęboko w c🤬ju, że nawet tego nie zauważysz. Ewentualnie jakbyś jednak dostrzegł ten jej zj🤬y wyraz twarzy to możesz np. też jebnąć głupią minę i się suka zawiesi.
Zgłoś
saves 2015-11-14, 18:58 6
Kupowałeś po 12 sztuk? Ile z pierwszego pudełka masz do dziś?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie