👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja rozumiem że to są puste puszki ale dlaczego nie jest to np. streczowane?
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Senexu napisał/a:
Kolega napisał powyżej. Jeszcze do tego jak byłby streczowany to szybko rdze łapie. Pracowałem 6 lat q fabryce konserw. Te puszki są tak cienkie, że warstwa farby jest grubsza niż blacha. Gówno niesamowie. U nas były podobne magazyny ale troche niższe.
Senexu napisał/a:
Nie jest streczowane, bo jest to spięte plastikowymi paskami w pionie, a każda warstwa przekładana tekturą. Tak spakowane puszki są wówczas kładzione na tzw de-paletiser, który automatycznie- warstwa po warstwie- pobiera sobie puszki na taśmę produkcyjną. Wystarczy tylko tuż po ich ustawieniu na taśmie przeciąć te paski. Żeby ściągnąć strech musiałbyś dosięgnąć do samej góry, a taka paleta to ponad 3,5m.
Puszki da się sprzedać - większość "przezyła"
Pozostaje pytanie dod Zenka...
Pozostaje pytanie dod Zenka...
Ukasz995 napisał/a:
Czemu to gówno jest na sadolu?
By tacy jak ty mieli co oglądać

podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie