👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Czy tylko ja mam dość tych spoilerów? "Angielski na poziomie pierwotniaka", "Angielski na poziomie podstawówki"... Co, jeżeli ktoś całe życie szkolne uczył się niemieckiego, lub francuskiego?
@up
No jak uczył się całe życie angielskiego no to chyba zrozumie o.O
No jak uczył się całe życie angielskiego no to chyba zrozumie o.O

K🤬a to jest tak ocenzurowane że powinno wylądować na srejku.pl a nie k🤬a tu!!
Haha piękny pokaz spaczonych umysłów współczesnych gówniarzy. Jak uchwalił Giertych - mundurki k🤬a!
@żryj_gruz
zawsze pozostaje google translate.
@żryj_gruz
zawsze pozostaje google translate.
Ludzie co z wami? W 1:50 pokazują zajebistą laskę a wy pie**olicie o językach świata. R🤬ałbym

I jak zawsze wrzuta zj🤬a przez imbecyla pragnącego się dowartościować, a jak przyjdzie pogadać z obcokrajowcem to pełne majteczki ze strachu.
Mnie zawsze rozp🤬alają podpisy ala : "angielsky na poziomie gimbazy"
Dziwne że ów poziom nieraz przekracza b2, ale spoko, spróbuję się dostosować.
Dziwne że ów poziom nieraz przekracza b2, ale spoko, spróbuję się dostosować.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie